![]() |
Cytat:
Mógłbyś napisać jaki to model? |
@teddy-boy widoczność samego ekranu jest średnia, z długim daszkiem jest ok. Wbudowane ma 8GB pamięci, ale mam kartę 64GB i działa spokojnie na tym. Standardowo są mapy iGO i wszystko co jest ze sklepu działa. Niektóre aplikacje działają w trybie pionowym ale na to też jest sposób :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Teraz mają już z androidem 6 i 16gb romu ale daszek jest krótszy. |
Cytat:
nieeeeewiem. narazie testuję osmanda i jakoś tam to idzie ale ja nie lubie urządzeń, które robią wszystko. wydawanie 900PLN na navi jest dla mnie mocno pojebanym pomysłem i wolałbym zostać od niego samodzielnie odwiedziony. narazie Osmand i wciąż mam nadzieję, że ten pieprzony Lark ruszy. Wygląda na to, że ma takie zwiechy na Navitelu - na Automałpie nic się nie dzieje. m |
Mam 64. Miałam 60.
Mimo ograniczeń wolałam ta starsza. Szybciej się włączała i pisała "Dzień dobry, mygosiu!" Podświetlenie led powoduje u mnie ból zębów. Reszta podobna przy moim trybie używania, więc w moim przypadku minusy przewyższają plusy ;) Gdybym miała pewność, że kupię sprawną 60, to bym się nie wahała. Niestety raz się nacięłam i facet sprzedał mi otwierana z popekanymi plastikami - sama się wyłączała :( Aha - jeśli ktoś ma mocowanie do Larka 35at, to bezboleśnie można do niego zamontować uchwyt rowerowy do 64 :D |
Cytat:
Jak? |
Cytat:
Edytka: Już zrobione. Wziąłem torebkę foliową ESD, taką w jaką pakuje się elektronikę, i uciąłem długi na 10 cm i szeroki na 4 mm pasek, następnie najgrubszą igłę jaką miałem w domu i przeciągnąłem w najbardziej wystającym miejscu palca wskazującego zawiązując raz od środka. Końce zostawiłem w środku żeby się lepiej stykały z palcem. Ważne: ta folia którą miałem przewodzi tylko z jednej strony, tej wewnętrznej, zatem odpowiednio ułożyłem "ścieg" i gotowe. Działa wyśmienicie! Nie wiem jak długo to wytrzyma. Być może będzie trzeba faktycznie poszukać jakiejś nici z drucików... |
Cytat:
Mam zdjęcia, ale wstawić bez logowania do tt nie mogę. Mogę wysłać na maila... |
Cześć
W razie czego, Bydgoska Agencja Mienia Wojskowego wyprzedaje 60csxy za 60zl. Niestety zdjęć ani dokładnego opisu na stronie nie ma. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:50. |