![]() |
Cytat:
|
To proste. Takich mamy kupujących. W ogłoszeniu piszesz bezwypadkowy, bez wkładu finansowego, nowy filtr i olej, akumulator zmieniany sezon temu, przebieg koniecznie skręcony do wartości 30kk. I kupują w ciemno.
Jak w ogłoszeniu napiszesz że akumulator jest słaby to za moment każdy będzie bał się kupić bo motocykl to trup i będzie negocjiwać cenę o minimum 50% :D Handlarze po prostu sprzedają nam to co chcemy kupić, czyli perełki :D Sent from my SM-J600FN using Tapatalk |
Cena czyni cuda ....:oldman:
|
:)Gdby ktoś coś znalazł w okolicach Rzeszy wystarczy zadzwonić do mnie nr w profilu,zadziałam jako bezpiecznik:D Znam w okolicy praktycznie wszystkich sprzedawców,mechaników i ludzi sprzedających sporadycznie. Całe moje usrane życie to motocykle i nic innego nie robie więc trochę wiedzy jest.
Pokażcie motocykl a ja wam o nim opowiem :umowa: I dobrze że ktoś pyta,dymać pół kraju po to by z kwitkiem wracać.. stracony czasem bardzo cenny czas,kasa i nerwy :vis: Od tego to forum jest żeby sobie wzajemnie pomagać więc jakby co pomocą techniczną,busem warsztatem służę :bow: |
Cytat:
Szacuneczek za pomoc! |
Cytat:
....zapraszam zatem. Kupiłem dla kolegi z Litwy Tiger'a 2017r właśnie z Sędziszowa, zadowolony, przejechał już 9000km od kwietnia i co mnie widzi to z % przychodzi w podziękowaniu. |
Tak się zastanawiam, czy to wina Rzeszowa... ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Jedno z w.w znam więcej niż dobrze. |
Możesz napisać na kogo się naciąłeś w Sosnowcu - to jakiś handlarz czy pojedyńcze ogłoszenie ?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:46. |