![]() |
albo T-64
|
teraz mam T66, poprzednika Anake. Kupilem razem z kołem i dojeżdżam.
|
a ja mialem takie t66 tez sie pochwale . W zeszym roku przed conti escape i powiem T66 to ani na szosie ani na krosie. Taki slizgacz . Mozliwe ze to wina starszej gumy, mimo ze kupilem nowy komplet w sklepie to byla z wyprzedazy(rok produkcji). Przod wyzabkowany po ok12tys a tyl to troszke zmasakrowalem jak bez powietrza wracalem z zona 120 km po zadupiach wiejskich. Potem Conti escape i to byl to co mialem na mysli (dosc uniwersalna, ale nie na bloto), ale o tym pisalem w innym watku. Potem "kilka" km na tkc 80 by poszly do szafy czekac na nastepna okazje. Potem jakis dziwaczny Brigestone - bron was boze przed tymi plastikami . Dalem koledze i nie chcialem zadnych wartosci materialnych bo wstyd brac za takie tandety kase. Ostrzeglem go ze to opony zdjete z kolek od klockow lego. Teraz na szosie Pirelli Scorpion S/T 90 tyl i przod A/T 90. Zobaczymy co bedzie dalej bo pierwsze 6tys spoko.
|
Podos, który rok produkcji tej opony, co to jej już nie produkują od kilku lat?
|
Przynajmniej 4 lata ma jak na mój gust
|
Moje miały 2004
|
TKC- są super-zarówno z przodu jak i z tyłu.Niestety nie udało mi się jeździć na komplecie ale raz miałem ją z przodu, a teraz mam na tyle.Każda następna to tylko TKC.Dobrze sprawują się w każdych warunkach.Na aukcjach można takie zanabyć w okazjonalnej cenie.Przednią kupiłem za 100 a tył za 250.Polecam dla tych co jeszcze nie jeździli na takich gumach.
|
Cytat:
Mam/miałem z 2007r. (34 tydzień). Nawet nie wiedziałem że już nie produkują... szkoda. Tył zszedł w mig, ale na przedniej wciąż jeżdżę. I jakby nie cena to tylko te bym zakładał, ale to by trzeba ze dwie tylnie i jedną przednią na sezon. |
jeżdże już drugim kompletem TKC /tzn., tył właśnie wymieniłem, bo przód był ok/ wychodzi na to, że na jedną przednią przypadają dwie tylne:)- uważam, że jest to najbardziej uniwersalna guma na rynku- w miarę dobrze trzyma na mokrym i na suchym...a że w błocie jest gorzej, cóż...nie ma takich gum, które na wszystkim są super, a w końcu nie codzień się wjeżdża w grzęzawisko:)- generalnie TKC są naprawdę godne polecenia:)
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:10. |