![]() |
Skoro ta sahara z tylu potrafi po 5tys km zlecieć to ile TKC wytrzymują ??
|
Zależy jak ganiasz, ale 10k nie zrobisz nawet jak byś je pieścił i nacierał woskiem co jazdę ;)
|
zapomniałem dodać, że jechalim razem ino z tyłu miałem anakee i wychamowałem :) o włos
|
W sumie troche mało jak TKC tylko 10k by wytrzymały. A jakie inne oprócz tych Metzelerów i TKC można by brać pod uwagę ??
|
tez mi sie wydaje ze 10 tys na tyle TKC to bedzie kord wychodził... 7-8 to chyba wszystko.
|
Cytat:
Nowe TKC - przód 9,5mm, tył 10,2mm. Mój przód ma już trochę ponad 18kkm i jest oczywiście wyząbkowany. Najbardziej wyząbkowane kostki, bo o dziwo tylko część się wyzabkowała, mają w najniższym punkcie 3,5mm a w najwyższym 8mm. Nie wiem jak w deszczu, ale ogólnie oponka nadal robi super. Nie wiem jak Wy jeździcie :D. |
Zrobiłem na tkc troszku ponad 3k i stan kostki to ok. 7-8mm więc jakaś połowa, więcej niż 7k z niej nie wycisnę ale jak się skończy to znów ją kupie bo jest zajebiaszcza, jeno troszku szerszą bo teraz 130 mam i na on-winklach czasem czuje że jadę już krawędzią. Rozważam jeszcze nowego scorpiona, może chula ktoś już na niej?
|
oczywiście -kostki się ząbkują głównie podczas hamowania.W sacharach tego nie było.
|
Cytat:
|
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:22. |