![]() |
Super wycieczka i relacja!
|
Roman Tycznie
|
Fajna wycieczka
Koniec sierpnia planuję wypad w tamte okolice. A tak już mniej w temacie, jakie macie doświadczenia w przekraczaniu Ukraińskiej granicy, bo jeden dzień zarezerwowałem sobie na wycieczkę do Lwowa. |
Pan Władek swoja WFM pewnie by wam pokazał gdzie jechać i jak jechać . Te E-07 nie koniecznie trzymały trakcje na tej mokrej podkarpackiej glinie :( znam te okolice i podziwiam zapał . Relacja pierwsza klasa ,okolica też i tubylcy jeszcze przyjaźnie nastawieni (pogórze przemyskie) a Bieszczady cóż coraz bardziej się urbanizują ,ekologia i unia ... same zakazy i nakazy:)
|
Cytat:
|
Dzięki Panowie. Wielcem rad, że podobają wam się moje wypociny :)
Ramires - Zawias pracuje jak trza. Jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc :) Wieczny - mapke postaram się dodać jak ogarnę o co tym googlą chodzi ;) Wolly - Przypuszczam, że Pan Władek na WFM ce zniszczył by nas psychicznie i fizycznie a potem splunął na nasze jęczące ścierwa ;) (to są MCE Sahara co nie zmienia faktu, że na glinie tańcują jak chcą) |
na gline nie ma opony - trzeba się męczyć - przynajmniej do AT nie ma - w 18" rozmiarze są, ale na tym nie da się jeździć na asfalcie - przynajmniej większych odległości.
|
mapy
4 Załącznik(ów)
Wrzucam mapy. Wybaczcie ich prymitywizm ale google map jest dla mnie za mądre :mur:
DZIEŃ 1 Załącznik 5925 DZIEŃ 2 Załącznik 5926 DZIEŃ 3 Załącznik 5927 DZIEŃ 4 Załącznik 5928 |
Sympatyczna wycieczka, wyborne zdjęcia a i język jak u Szymona Szymonowica herbu Kościesza ;-)
|
Czosnek... to lubię :Thumbs_Up:
Masz u mnie dużego pozytywa.... :D a serio to świetny opis i cudne zdjęcia :brawo::brawo::brawo: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:14. |