![]() |
i ten moment Vki, to rwanie z samego dołu... i klekot sprzęgła ;)
|
Najbrzydszy z rodziny Ducati chyba. Ale gratuluję koledze bo z gustami to wiadomo:)
|
Tak brzydki że aż ładny 😉. Dźwięk malina.
|
1 Załącznik(ów)
Dzisiaj nawinięte kolejne 500km, poezja i ten desmodromiczny rozrząd:Thumbs_Up:
Ma całkiem przyzwoite skoki w pełni regulowanego zawieszenia (p-165mm i tył 140 mm) to wiecej niż DL i Varadero. Oczywiście jak zwykle skorzystałem ze skrótów... |
Miałem kiedyś sv1000s i zastanawiałem się po do 4, 5 i 6 bieg skoro na 3 przy 4k obr leciał 180km/h (v max 230;))
Niech się sprawuje!!! |
Cytat:
|
Gratulacje Herni :)
Sporo myślałem swego czasu o tym motocyklu, przód jest tak paskudny że całkiem mi się podobał. Odpuściłem, bo nie spełnił paru kryteriów turystycznych jakie mnie interesowały. No i serwisowo nie jest to motocykl całkiem prosty i oklepany jak typowa japonia. Po dzięsiątkach tys km jakie nawinąłeś na nudnym bezawaryjnym trampku, myślę, że ten Dukat nie będzie nudny ani w jeździe ani....serwisowo. Choć życzę oczywiście bezawaryjnych kilometrów. Zazdraszczam hebli i zawieszeń, to pierwsza klasa. A czym różni się duża litrowa V90 od trampkowej V to z tego co piszesz właśnie doświadczasz :D Jeżdżę DL1000 i jeśli przesiadłeś się bezpośrednio z trampka na takiego litra to rozumiem zauroczenie na asfalcie :Thumbs_Up: |
Cytat:
Trampek jest i będzie nadal numerem jeden. Stukati jest tylko uzupełnieniem garażu. |
Gratulacje Herni
Do takiej decyzji potrzeba trochę odwagi i nieszablonowego podejscia. |
Cytat:
DL Vstrom tez urodą nie grzeszy. Osobiście mi się kompletnie nie podoba. Dopiero te nowe modele są dosyć ładne. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:26. |