![]() |
No to trochę szkoda, że wcześniej się nie odezwaliście.
Jestem po drodze to miejsce w garażu by się znalazło... Raz tam było 5x afri w tym 3x z kuframi. No nic. Szerokości. A z tą Turcją południową to sam nie wiem. Mam znajomą tutaj co była konsulem w TR i generalnie nie poleca. Tam jakby ciągle stan wojenny... No ale pewnie można. |
Fajna traska, nie ma co czeka was gorace lato. Ten Krakow to pod drodze w ktora strone?
|
Kiub już chyba poza netem. Kraków w planie dzisiaj. Czekają tylko na odejscie burzy trójmiejskiej i lada moment ruszają na południe.
|
będziemy czekali z chlebem i solą ;-)
|
Szerokości życzę i trzymam kciuki!!
|
Dziś nie dotarli. Burze po drodze ich zatrzymały i zabunkrowali pod Łodzią. A na kolację były skrzydełka, piwko schłodzone...
Ale co się odwlecze to nie uciecze i mam nadzieję ,że jutro zjemy razem drugie śniadanie albo obiad. :) Krakowa na pewno nie ominą bo czekają tu na nich opony do trampka :P |
Pozdrowienia z parnego Istambulu!
Az do srodkowej Bulgarii przesladowaly nas deszcze, a teraz zaczyna sie walka z upalem http://www.transalpclub.pl/forum/ima...es/01smile.gif Wszystkich czytelnikow naszego bloga przepraszamy za brak biezacych postow, ale dopiero teraz odkrylismy ze jest jakis problem z zasilaniem jego przez mmsy. Sprobujemy to naprawic. Cytat:
|
"odpozdrawiam" z parnego Krakowa :) Przepraszam, że Was nie przyjęłam chlebem i solą, ale smsa od Was odebrałam dopiero po tym jak ... zdążyliśmy się pożegnać telefonicznie. Ściski od Przewodniczącej ;-)
|
Cytat:
Pozdro |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:25. |