![]() |
Morał taki żeby się nie chwalić publicznie jaki fajny motocykl jest na sprzedaż ;)
|
Był tu ostatnio temat w którym chłopaki mi rozjaśnili jak mocować moto na przyczepce i faktycznie działa (przód za półkę, tył za ramę)
|
RonDell wiedziałem o tym ogłoszeniu wcześniej niż pojawiło się na forum tylko nie mogłem wcześniej jechać bo remontowałem kuchnię u mamy i przeżywałem że ktoś mi spod nosa zwinie :P - miałem jechać po taką supermoto z Limanowej, która była wcześniej na olx ale pojawiła się ta - wcześniej bym wpłacił zaliczkę ale czekałem aż Ferdek da mi usiąść na swojej :D Mam esemesa z wtorku sprzed dwóch tygodniu jak pisałem do kolesia ;) Więc zluzuj gumę w majtkach !
Co do mocowania wytrzymało dosyć szybką jazdę autostradową ~ok 700 km gdzie wiał wiatr, więc nie jest źle ! |
Skąd pomysł, że jakieś ciśnienie jest?
Nie pierwsze i nie ostatnie moto na handel. Niech służy. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Odkopuję temat, bo właśnie nabyłem takie cudo.
https://photos.app.goo.gl/CzptntKBE2iZqNWR9 Ktoś mógłby się wypowiedzieć na ile to jest w oryginale? A na ile nie jest? Silnik fajnie reaguje na gaz i zawias tez fajnie chodzi- jedno co mi nie leży to to że za wysoka troche dla mnie a mam 184 cm. Muszę zrobić serwis lag i odmalować to w jakiś sensowny kolor ;) |
Zbiornik i siedzenie od LC4, przednia lampa i błotnik też zamiennik, tylny błotnik ten czarny też zamiennik. Ogólnei dużo osób zakłada zbiornik i siedzenie od LC4 to MZ bo pasuje.
Niemcy trochę technologi odkupili od KTM i Yamahy, to jest silnik od XTZ a rama i zawiasy od LC4 z lat 98-99. Była taka krótka seria LC4 na Marzocchim. Popraw sobie ten przewód hamulca przedniego bo jakiś korzeń może cię złapać ;) |
Zajebioza!
|
Cytat:
Ja do swojej robiłem siedzenie u naszego Johny'ego ;) :at: Nie wiem czy to nie jest ta Ferdka ? Jakaś podobna tylko ktoś na biało pomalował Tylny zawias może pokręcić regulacją i trochę powinna usiąść przy wsiadaniu |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:20. |