![]() |
Cytat:
możliwe że na granicy w Ordea powie : Ja chcę do domu:D:D:D |
Cytat:
|
Cytat:
no chyba że ma siedzenie od Zeta:bow::bow: |
W tym roku jechała z nami dziewczyna z Warszawy i teraz uważaj :dizzy: Jedynaczka z domu, pracuje w dużej korporacji na stanowisku kierowniczym ,wcześniej tylko raz jechała motocyklem w daleką trasę i to była Solina:) i to w dwa dni . Wyobraź sobie że dała rade objechać w dwa tygodnie Bałkany na starej afryce na ori kanapie 5800 km.Miała kilka chwil zwątpienia ale dała rade,myślę że gdy jest odpowiednia motywacja i zgrana ekipa to wszelkie niewygody są na drugim planie ,a i hart ducha się wyrabia
|
Cytat:
|
To wszystko trzeba z wieczora dobrze wymasować i będzie jak nowe:haha2:
|
Dwa lata temu zabrałem ją w Bieszczady na cbr 900 z sakwami, tankbagien itp, 350 km na strzała w jedną strone, nie powtórze drugi raz tego na sporcie ale dało się i poza bólem w krzyżu podobało nam się :) Kanapa w tym tygodniu trafiła do Zeta więc może być tylko lepiej !
|
Hej. Nie wiem czy temat aktualny, ale na przełomie czerwca / lipca (dokładna data do ustalenia) wybieram się do Rumunii. Obowiązkowo do przejechania transfogarska i transalpina. Jadę Triumphem Tigerem 800 więc raczej szosa i szutry bez hardcoru. Jeżeli są jacyś chętni to można zacząć coś planować.
|
Myślisz, że otworzą granice do tego czasu?
|
Planować można , a nawet trzeba. Jak w pl otwierają hotele to znaczy że jest światełko w tunelu
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:00. |