![]() |
Hmm, w sumie czas by się znalazł. Tylko czy przyjmiecie abstynenta (zdrowie, ile cię trzeba cenić...) do podobozu FAT...? Wiem, wiem... Zawsze mogę być tym co po flaszkę i zakąskę skoczy ;)
|
Neo, zakąski są w cenie ;) a bar jakby co na miejscu ;)
Radziłabym tylko szerokim łukiem omijać obozy: węgierski, litewski i podlaski, jeśli nadal chcesz być abstynentem ;) PS - stuknęło nam 100 zlotowiczów :) |
Zapisane, do zobaczenia!
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
powiadomienie
Hej, w mailu informującym o zapisach znalazła się błędna data: 7-10.06. :oldman: Niemce się przerazili :eek:, bo w tym czasie mają zlot w Lissburg. Trzeba sprostować
|
Cytat:
Nie ma jak pośpiech... Pójdzie sprostowanie jeszcze dziś. Dzięki za czujność! |
Zapisany i potwierdzenie dotarło :) Dzięki.
PS. Nie działa przycisk "dodaj do kalendarza". U mnie utworzyło się wydarzenie od 1970-01-01 do 1969-12-31. |
Cytat:
|
Na zeszłym Izi'm "Panowie" na GSach rozwiesili na górce dumnie baner "BMW Klub Polska".
Nie wiem, czy to był znajomy Mallorego, Czadiego, czy Artura, ale mówił, że go przegonili, gdy się chciał tam rozbić, chyba że źle zrozumiałem... |
No cóż można tu powiedzieć...
Czasem mi wstyd, że jeżdżę maszyną ze śmigłem... Ten klub jest dość specyficzny i hermetyczny. I pewnie dlatego wybrali takie schowane miejsce za basztą ;) Na szczęście zamek ma prawie nieograniczone pole namiotowe, a reszta ludzi, nawet jeśli wywiesi flagę litewską czy "Baby na motóry" (bo planujemy w tym roku ;) ) to nie odmówi przygarnięcia :) i jeszcze flaszką poczęstuje. |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:12. |