![]() |
czy sa czy nie ma?
To jak Ramires sa czesci czy nie ma? Czy Ty sie bawisz w sciaganie ewentualnie?
Cytat:
|
Pany.... temat kufrów był wałkowany już wielokrotnie.
Jeżeli, chcecie wydać dużo pieniędzy to kupcie.... tani szrot z Chin czy innego Tajwanu, bo zgodnie ze starym powiedzeniem, że biednego nie stać na tanie rzeczy, jak kupi sie szrot to się zaraz rozleci i trza będzie znów wydać kupę kasy... Ja osobiście mam kufer Hondy i męczę go już 4 lata, glebił wiele razy przeciążałem go ciągle i.... nic sprawuje się suuuper. Dziś kupiłbym pewnie HB Gobi, bo mi się bardziej podoba i jest jeszcze bardziej pancerny:) Tak, że jeżeli kupowac wogóle to coś porządnego, albo..... worek w Louisie i składać kasę na dobry TopCase |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
W załączniku jest pdf z rozpiską co jest do dostania i do czego. Generalnie nie powinienem tego dawać (importera prikaz) ale mam to w poważaniu (tak jak on obiecuje terminy tak jak stosuje się do jego prikazu ... np. JareG na monoracka czeka już chyba z miesiąc albo jeszcze lepiej ...) Pobieżcie i potem będzie łatwiej dopasować/wycenić to i sprawdzić dostępność tego czegoś. Załącznik 6034 |
Cytat:
|
na bazarach i allegro roi się od starych kufrów na części. Nawet cały można kupić za 20zł od givi
|
www.motobagaz.pl
Cytat od nich ze strony: Cytat:
|
Właśnie z Tomkiem Pawlukiem ten temat badałem w zeszłym roku bo w zasadzie wszystko co związane z givi kupuję u niego :o) No ale tej konkretnej części nie miał nawet w oficjalnym katalogu. Nie to żebym miał pretensje do givi że nie robi klamotów do dwudziestoletnich kuferków, tylko zwracam uwagę że to nie zawsze prosta sprawa wymienić element :-)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 18:00. |