![]() |
Ale nasiałem fermentu, sorki. Tu to widać 14:57
https://www.youtube.com/watch?v=YDhpUx0OMAU |
Cytat:
|
Szukalem tego tematu, poniewaz u mnie jest ten sam problem. Wydaje mi sie, ze powinien swiecic caly pasek, a swieci dokladnie to, co i u was. Pod jakims katem widac to wyrazniej, wrecz widac od razu, ze nie jest tak, jak byc oowinno (chyba). Czy ktos poradzil juz sobie z tym problemem? Nie chce grzebac w lampie nie majac pewnosci, czy to ma jakis sens.
|
U mnie tak samo świeci od nowości. Nie widzę w tym problemu.
|
To nie problem. Ten typ tak ma.
Jedyne rozwiązanie - polubić! ......albo kupić CRF 1100 :) |
Takie problemy maja tylko użytkownicy nowych wodniaków, kierownik afryczki tak się nie zachowuje
|
Cytat:
|
Zasadniczo mam podobny problem.
Jakis czas temu zauwazylem ze moja ATAS ma duzo bialego koloru, to chyba nie jest normalne ? Nie zwrocilem na to wczesniej uwagi, ale jestem prawie pewien ze wczesniej byla bardziej czerwona. W koncu czerwony to kolor Hondy, a pozatym wiadomo ze czerwone sa najszybsze!!? Spotkal sie ktos juz z czyms takim ? W serwisowce nie ma o tym ani slowa, jak rozwiazac ten problem, poleci ktos dobrego mechanika ? Bez urazy :D Jezdzic, cieszyc sie, nie szukac dziury w calym ! :Thumbs_Up: |
Przecież w crf1000 nie ma ringu. To nie BMW. Tam się rozświetla plastik do okola i nic więcej. Do okulisty proponuję. Uprzedzam komentarze, widzę tylko na jedno oko 😀😀😀😀
Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
Moja przeważająco biała! Do tego swieci się tylko pół ringu! Taki szrot do niczego się nie nadaje! Kupi ktoś ATAS 2018 z taką wadą???? Oferty proszę składać na priv. Za rok..... |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:43. |