![]() |
Cytat:
Mi nie przeszkadza w jeździe na stojąco... |
Jak nie przeszkadza, to jest ok. Miedzy drzewami nie trzeba sie przeciskac :)
A jak z przemieszczajacym sie paliwem? Nie czuc bezwladnosci przy polowie poziomu? W duzych bakach stosuje sie czasem gabki. Tak tylko pytam bo wiem, ze Big Brother to niezly dzikus :) |
Cytat:
|
Z dużym zbiornikiem jeździ się tak samo jak z oryginalnym, jeśli chodzi o wygodę takie jest moje zdanie. Natomiast jeśli chodzi o osiągi motocykla, to... się zmieniają...
Dziś po raz pierwszy od ponad roku jeździłem z oryginalnym zbiornikiem i okazało się , że ten większy musiał stawiać dość duży opór czołowy, przez to moto jeździło wolniej. Teraz zapier.... aż strach :) A tak w ogóle to jestem MEGA zdołowany że nie jadę:(, ale cóż... zdrówko ważniejsze. Może za rok się uda :) ...do trzech razy sztuka!!! I jeszcze jedno!!! jedźcie lepiej ktoś z Big Brotherem, bo on serio tam sam pojedzie i nie będzie miał Go kto pilnować:haha2: i jeszcze jakiś konflikt międzynarodowy wywoła:D, wszak jego zdolności w chędożeniu i uwodzeniu dziewek cnotliwych sięgają a nawet przewyższają lewarowe:haha2::haha2::haha2: Pozdro |
Cytat:
|
Mongolia jest wypas przynajmniej z relacji :), może za rok
napewno w takich celach :) http://www.bayangol.pl/wyprawy.php?i...przed_monsunem pozdrawiam |
Fotki super, tylko troche za zielona ta Mongolia. Poznaje te miejsca. Wyglada na to, ze krecili sie w jednym obszarze. W sumie nie dziwne, bo dalej nie mieliby co lowic.
|
Krystek mi w tym roku zdrowie nie pozwoliło ale za rok jadę choćby g... z nieba leciały!!! Wiec jak co to jest nas już dwóch :)
|
:) Kazachstan odpada - nie chcę przedłużac czasu - mam równo 30 dni na wszystko - Konsul ZSRR w Poznaniu w drodze wyjątku itd... dał m wizę turystyczną dwukrotną na 30 dni.
O dwukrotnej tranzytowej takiej jak miał Lepi - nawet nie chciał słyszeć chłopak :) czyli jak odbiorędrugą wizę - to plan gotów do realizacji |
To sa barany! Juz wiesz, czemu ja wizy zalatwialem w Gdansku. Chore to wszystko. Ale gratulacje, ze jednak sie udalo!
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:24. |