![]() |
Cytat:
którą z polskich firm byś polecił ?? Damian Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Apduro - firma krajowa , skroją ci kuferek w/g potrzeb , stelaże też ...
od kiedy Pancernik zaniechał , Zegi , Givi , SW i ... przymierzałem/testowałem i padło na "Krakusa " , więc POLECAM ! Radio też chyba docenił jak d... zmoczył na innych ... markowych:D |
Cytat:
|
Cytat:
Ale żeby było na temat: http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=34046 :) |
Ja mam w swojej ATAS asymetryczne Touratechy z wycieciem na wydech z logo Hondy.Solidne zamki otwierane w dwie strony.Całe wykonane z aluminium.Super łatwy system montażu.
|
1 Załącznik(ów)
Mam w swoim motocyklu oryginalne kufry robione podobno przez TT dla BMW. Po latach nie wyglądają ładnie, swoje też przeszły. Były pogięte i prostowane młotkiem, to nie dodało im czaru, puszczają wodę na dłuższą metę, to znaczy nie są 100% szczelne, ale i tak do środka wrzucamy rzeczy w jakiś torbach czy reklamówkach. Były zamykane czasem taśmą gdy uszkodzenie nie pozwalało na skorzystanie z oryginalnych zamków. Gdybym teraz kupował i nie miał stelaża to pewnie kombinowałem w kierunku trax, TT, może nawet te z sw- motech. Na pewno patrzyłbym na rodzaj materiału i oraz cenę.
|
Kupiłem dwa lata temu H&B jak w awatarze i są niezłe ale teraz kupiłbym Apduro ze względu na cenę.
|
Cytat:
To Cię tam przeniosę :) Jest wątek powitalnia :) |
Cytat:
99% kufrów, które kupiona jest na GSa nie zobaczy takiej jak twoja eksploatacji. większość nie zobaczy nigdy prawdziwego jeżdżenia :haha2: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:35. |