Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Umawianie i propozycje wyjazdów (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=71)
-   -   Wyjazd na Południe Europy 25.07- 9.08.2020 (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=37437)

kristoch 15.07.2020 15:11

Nie negując powyższego - w niedzielę 12/07 kręciłem wzdłuż granicy niemieckiej i czeskiej. Na przejściach obok Świeradowa i Bogatyni nie było żywej duszy, przejazd swobodny i sporo wszystkich rejestracji po każdej stronie. Ale to było w niedzielę ok 18. To samo u Niemców.

Franz 15.07.2020 15:24

1 Załącznik(ów)
Cytat:

Napisał kristoch (Post 689417)
Nie negując powyższego - w niedzielę 12/07 kręciłem wzdłuż granicy niemieckiej i czeskiej. Na przejściach obok Świeradowa i Bogatyni nie było żywej duszy, przejazd swobodny i sporo wszystkich rejestracji po każdej stronie. Ale to było w niedzielę ok 18. To samo u Niemców.

Jak bedzie zadyma od Świeradówa to dam znać
Pozdrowienia ze Swieradowa 👌

Też się kręciłem tylko na lekkim

Cynciu 15.07.2020 16:07

Cytat:

Napisał Franz (Post 689415)
Cynciu teraz mam już połowę lipca
Ta wiadomość z ubieglego tygodnia
Zajrzyj nie na strone polskiego MSZ
a czeskiego. Do Czech mozemy jechać póki
co .Dalej też- tylko o ile mój czeski kolega wjedzie do swojego kraju jadąc od poludnia to bedzie musiał
przejść kwarantanne. Mnie nawet nie wpuszcza
Od siebie dla Ciebie życzę miłej podróży bez komplikacji

Ruszam z początkiem sierpnia. (Przynajmniej taki mam plan.)
Będę śledził wątek, wdzięcznym będąc za wszelkie informacje. ;)

chankrymski 15.07.2020 18:24

Na czym się wybierasz Komar? Pytam z ciekawości;)

Futrzak 15.07.2020 20:24

Nie za bardzo kumam co piszesz Franz?
Od niedzieli zapierdzielam po Alpach Wloskich i Austriackich, tu poza maseczkami w sklepie nawet nie widać objaw Covid 19 do kompletu nikogo na granicach nie ma , nikt nie sprawdza, nie zatrzymuje, czy bada temperatury, leciałem od Gorzyczek na Wiedeń potem dalej i jestem delikatnie zszokowany o czym piszesz

Cezarus 15.07.2020 20:30

Ja z Felixem jedziemy w piątek 17.07 przez Słowację , Węgry , Serbię do Czarnogóry, Albani i Kosowa ....damy znać jak jest , ale na chwilę obecną bez jakichkolwiek problemów.

Franz 15.07.2020 21:04

Cytat:

Napisał Futrzak (Post 689439)
Nie za bardzo kumam co piszesz Franz?
Od niedzieli zapierdzielam po Alpach Wloskich i Austriackich, tu poza maseczkami w sklepie nawet nie widać objaw Covid 19 do kompletu nikogo na granicach nie ma , nikt nie sprawdza, nie zatrzymuje, czy bada temperatury, leciałem od Gorzyczek na Wiedeń potem dalej i jestem delikatnie zszokowany o czym piszesz

Futrzak . Teraz ja Cie nie rozumiem
Wyraźnie przecież napisalem ze chodzi o Czechy
I Austra od poludnia .
Pozatym moze tylko plotke w telewizji puscili.

Zobaczymy co będzie w przyszły poniedziałek
Powtarzam tylko co uslyszlalem

Cezarus 15.07.2020 21:40

Franz to nie plaotka , ale nie dotyczy tranzytu.

Komar 23.07.2020 10:31

Jadę przez Czechy, o ile nie będzie problemu, potem Austria, Słowenia- Szwajcaria i Francja.
Na bieżąco będziemy patrzyć co jest zamknięte. Ruszamy w łikend. Jeśli ktoś jest chętny to zapraszamy.

Chanu, jedziemy motocyklem, mieliśmy jechać autem ale zdecydowaliśmy się na motocykl

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:59.