![]() |
Nie negując powyższego - w niedzielę 12/07 kręciłem wzdłuż granicy niemieckiej i czeskiej. Na przejściach obok Świeradowa i Bogatyni nie było żywej duszy, przejazd swobodny i sporo wszystkich rejestracji po każdej stronie. Ale to było w niedzielę ok 18. To samo u Niemców.
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Pozdrowienia ze Swieradowa 👌 Też się kręciłem tylko na lekkim |
Cytat:
Będę śledził wątek, wdzięcznym będąc za wszelkie informacje. ;) |
Na czym się wybierasz Komar? Pytam z ciekawości;)
|
Nie za bardzo kumam co piszesz Franz?
Od niedzieli zapierdzielam po Alpach Wloskich i Austriackich, tu poza maseczkami w sklepie nawet nie widać objaw Covid 19 do kompletu nikogo na granicach nie ma , nikt nie sprawdza, nie zatrzymuje, czy bada temperatury, leciałem od Gorzyczek na Wiedeń potem dalej i jestem delikatnie zszokowany o czym piszesz |
Ja z Felixem jedziemy w piątek 17.07 przez Słowację , Węgry , Serbię do Czarnogóry, Albani i Kosowa ....damy znać jak jest , ale na chwilę obecną bez jakichkolwiek problemów.
|
Cytat:
Wyraźnie przecież napisalem ze chodzi o Czechy I Austra od poludnia . Pozatym moze tylko plotke w telewizji puscili. Zobaczymy co będzie w przyszły poniedziałek Powtarzam tylko co uslyszlalem |
Franz to nie plaotka , ale nie dotyczy tranzytu.
|
Jadę przez Czechy, o ile nie będzie problemu, potem Austria, Słowenia- Szwajcaria i Francja.
Na bieżąco będziemy patrzyć co jest zamknięte. Ruszamy w łikend. Jeśli ktoś jest chętny to zapraszamy. Chanu, jedziemy motocyklem, mieliśmy jechać autem ale zdecydowaliśmy się na motocykl |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:59. |