![]() |
Zieloni mnie kontrolowali ostatnio w innym miejscu. Porównaliśmy nasze motorki (oni na KTM 400), pogadaliśmy o przewadze TKC nad ich Mitasami O7 Skończyło się na pouczeniu i wymianie numerów telefonów:)
|
Wolly, to wstępny plan na quikmaps:
http://www.quikmaps.com/show/109459 |
dzięki , tak po cichu myślałem ze okolice Arłamowa bo to klasyka , trochę twierdzy po drodze planujesz ( VI fort jest po drodze ) i takie tam . Chłopaki też ludzie trochę maja przesrane jak muszą we dwóch na tym kacie przyginać ogólnie fajna trasa . Kalwaria -Arłamów była zrobiona CX ale to stare czasy (przed milenium i jak w Bieszczadach nie było płyt w brodach ) , powiem tak ciężko było :)
|
powtórka z rozrywki
:) Ja sem jest chętny.Jako żyw będę i moto sprawne to po naszym off-ie to mi się wydaje betka.
P.S. Buronin jeszcze ze dwa ekstrema i jak moto przeżyją to i Ty nabierzesz kondychy:D a tak poważnie nie narzekajna kondycję masz większość do połowy by nie dojechała :vis:. |
W dupę kopane !!!!!! Żeby nie zadzwonić i nie powiedzieć jakie macie plany . Przecież się wczoraj cały dzień tłukłem w okolicach Siunkowa / sorki / . I co ?
A na zlocik i tak przyjadę :at: |
mile widziany
:) fajnie Wojtek szutry trochę łąk parę górek trochę potoków dla ochłody fajne widoki dużo lasu może zieloni SG na moto.
Zapraszamy serdecznie P.S. Sam czy z Twoją drobiną(sugerowałbym Samemu) |
witam, dzięki Wiktor za zaproszenie, kurde trochę się obawiam, ale kusi mnie bardzo aby pojechać, mieszakm ok 80 km od Przemyśla(okolice Brzozowa), afryczkę mam od tygodnia, niewiem jak z moimi umiejętnościami w terenie, niejeżdziłem na motorach kilkanaście latek , kiedyś to mz-ki, jawy, no i jak widze wszyscy sprzęty dużo bardziej przystosowane do terenu, a druga sprawa to robota, jestem zawodowym kierowcą HDS-a w hurtowni budowlanej, no i szef napewno nieda mi wolej soboty(sezon), ale w niedziele to pewnie mógłbym przyjechać czy tak można
pozdrawiam Jarek(yarecky2000) |
Cytat:
Wiktor |
witam, no pewnie wybrałbym się w niedzielę, ale podpowiedz mi co mam zabrać ze sobą (nigdy niebyłem na zlocie), jaka trasa w niedzielę, o której wyjazd i skąd , kurde strasznie szybko to wszystko się dzieje, czuję że na dobre łyknąłem afrykańskiego bakcyla , pozdr. Jarek
p.s. w razie czego, to będę mógł liczyć na pomoc?? |
Wiktor pamiętaj ,że ja się stawiam na szosówkach,ale co ja się tam będę martwił przecież wyciąganie przyjezdnych maszyn z błota leży w obowiązkach organizatora:haha2::lol19:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:45. |