Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Brykanie po Pogórzu Przemyskim 25-26.07 (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=3745)

borunin 16.07.2009 09:35

Zieloni mnie kontrolowali ostatnio w innym miejscu. Porównaliśmy nasze motorki (oni na KTM 400), pogadaliśmy o przewadze TKC nad ich Mitasami O7 Skończyło się na pouczeniu i wymianie numerów telefonów:)

borunin 16.07.2009 10:03

Wolly, to wstępny plan na quikmaps:
http://www.quikmaps.com/show/109459

wolly 16.07.2009 11:47

dzięki , tak po cichu myślałem ze okolice Arłamowa bo to klasyka , trochę twierdzy po drodze planujesz ( VI fort jest po drodze ) i takie tam . Chłopaki też ludzie trochę maja przesrane jak muszą we dwóch na tym kacie przyginać ogólnie fajna trasa . Kalwaria -Arłamów była zrobiona CX ale to stare czasy (przed milenium i jak w Bieszczadach nie było płyt w brodach ) , powiem tak ciężko było :)

smigacz 16.07.2009 21:06

powtórka z rozrywki

:) Ja sem jest chętny.Jako żyw będę i moto sprawne to po naszym off-ie to mi się wydaje betka.
P.S. Buronin jeszcze ze dwa ekstrema i jak moto przeżyją to i Ty nabierzesz kondychy:D a tak poważnie nie narzekajna kondycję masz większość do połowy by nie dojechała :vis:.

wojtekm72 17.07.2009 00:11

W dupę kopane !!!!!! Żeby nie zadzwonić i nie powiedzieć jakie macie plany . Przecież się wczoraj cały dzień tłukłem w okolicach Siunkowa / sorki / . I co ?
A na zlocik i tak przyjadę :at:

smigacz 18.07.2009 11:56

mile widziany

:) fajnie Wojtek szutry trochę łąk parę górek trochę potoków dla ochłody fajne widoki dużo lasu może zieloni SG na moto.
Zapraszamy serdecznie
P.S. Sam czy z Twoją drobiną(sugerowałbym Samemu)

yarecky2000 22.07.2009 21:20

witam, dzięki Wiktor za zaproszenie, kurde trochę się obawiam, ale kusi mnie bardzo aby pojechać, mieszakm ok 80 km od Przemyśla(okolice Brzozowa), afryczkę mam od tygodnia, niewiem jak z moimi umiejętnościami w terenie, niejeżdziłem na motorach kilkanaście latek , kiedyś to mz-ki, jawy, no i jak widze wszyscy sprzęty dużo bardziej przystosowane do terenu, a druga sprawa to robota, jestem zawodowym kierowcą HDS-a w hurtowni budowlanej, no i szef napewno nieda mi wolej soboty(sezon), ale w niedziele to pewnie mógłbym przyjechać czy tak można
pozdrawiam Jarek(yarecky2000)

borunin 22.07.2009 22:25

Cytat:

Napisał yarecky2000 (Post 67714)
witam, dzięki Wiktor za zaproszenie, kurde trochę się obawiam, ale kusi mnie bardzo aby pojechać, mieszakm ok 80 km od Przemyśla(okolice Brzozowa), afryczkę mam od tygodnia, niewiem jak z moimi umiejętnościami w terenie, niejeżdziłem na motorach kilkanaście latek , kiedyś to mz-ki, jawy, no i jak widze wszyscy sprzęty dużo bardziej przystosowane do terenu, a druga sprawa to robota, jestem zawodowym kierowcą HDS-a w hurtowni budowlanej, no i szef napewno nieda mi wolej soboty(sezon), ale w niedziele to pewnie mógłbym przyjechać czy tak można
pozdrawiam Jarek(yarecky2000)

Hej, jak jezdziles mz-ką i jawą to pewnie zrobileś więcej km niż ja na swoim pierwszym moto:haha2:. Zresztą wypad sobotni to nie jakis hardcore, część osób jedzie na szosówkach i to nie tylko Afryczkami. Zawsze możesz wpaść na niedzielę rano tylko daj znać. Pozdr
Wiktor

yarecky2000 23.07.2009 00:04

witam, no pewnie wybrałbym się w niedzielę, ale podpowiedz mi co mam zabrać ze sobą (nigdy niebyłem na zlocie), jaka trasa w niedzielę, o której wyjazd i skąd , kurde strasznie szybko to wszystko się dzieje, czuję że na dobre łyknąłem afrykańskiego bakcyla , pozdr. Jarek
p.s. w razie czego, to będę mógł liczyć na pomoc??

wojtek 23.07.2009 13:16

Wiktor pamiętaj ,że ja się stawiam na szosówkach,ale co ja się tam będę martwił przecież wyciąganie przyjezdnych maszyn z błota leży w obowiązkach organizatora:haha2::lol19:

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:45.