![]() |
Nogami i rencami się będę bronił przed tą armarurą:haha2:
Taka skrzynia bieg to marzenie każdego kierowcy ciężarówki na emeryturze. |
1 Załącznik(ów)
Takie cacko na kardanie sprzedałem miesiąc temu żeby zrobić miejsce na Ktm
|
Kochałbym i w życiu nie sprzedał jak by stała w garażu
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
2 Załącznik(ów)
Cytat:
A trochę z innej klasycznej beczki. Grzebiąc niedawno w papierach po dziadku, znalazłem takie oto zamówienie na motocykl B 200 TWN. Załącznik 97944 Poszukałem sobie tego wynalazku w necie i oczom mym ukazało się takie cudo...że też dziadek nie pomyślał o wnusiu ;) Załącznik 97945 |
1 Załącznik(ów)
16 kwietnia 38... kurwa... a za rok z okładem...
ech. dobrze, że lekarz weterynarji miał okazję pocieszyć się swoim rumakiem. piękny papier Czosnek. takiego CBXa jak Suchy, miał mój kumpel w 2000r. wtedy był to największy i najszybszy motocykl jaki znałem wśród znajomych. wciąż bardzo mi się podoba. drugi kolega wtedy miał pięknego CBX550 - i na ten motocykl choruję do tej pory. pierwsze R4, które miałem pod sobą. kryta podwójna tarcza z przodu. akurat teraz stoi sztuka na olx........ nie wiem czy nie zakłamię ale o ile pomnę to w tamtych czasach CBX550 był jednym z pierwszych motocykli w których stosowano wtedy nową metodę pokrywania czopów wału azotkiem tytanu. cieszę się, że wątek się podoba. oby tak pozostało. m |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
A u mnie w garażu w tym tygodniu zagościł prawie klasyk- 24 lata a w oryginale. Pęknięta tylko jedna owiweka boczna. No zawsze mi po głowie chodziła - to V4 i monowahacz :drif: |
tu jest fajna strona z ciekawostkami. http://youngtimerbike.pl/?fbclid=IwA...9T81lE-UobYzDM
|
8 Załącznik(ów)
Parę osób z forum zna to miejsce,tym co nie byli polecam wycieczkę.
Super miejsce i właściciel Załącznik 97956 Załącznik 97957 Załącznik 97958 Załącznik 97959 Załącznik 97960 Załącznik 97961 Załącznik 97962 Załącznik 97956 |
Gilu podaj koordynaty :)
|
Hochgurgl. Muzeum na górze. Polecam miłośnikom staroci. Wyszedłem po kilku godzinach z bananem na ryju i ślinotokiem.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 02:59. |