![]() |
Cytat:
|
Miałem kilka rzeczy mili tec i....nie podeszły mi
|
Cytat:
|
Z własnych doświadczen mil- tec był ok ok10 lat temu. Od tamtej pory regularnie co raz gorzej. Co raz gorsze szwy( puszczają w kroku po kilkukrotnym użyciu), malowany kamuflaż schodzi po kilkukrornym praniu. Guziki odpadają same, nawet te nieuzywane.
Ogólnie lipa. |
1 Załącznik(ów)
Zadne te firmy robiące podrobki wojskowej odziezy nie sa dobre. Taka prawda.
Mam kilka par oryginalnych amerykanskich letnich spodni i od lat sa nie do zdarcia. Amerykanskie dosc wysoko cenią, ale ja ostatnio odkrylem angielskie ciuchy. Ceny niskie, jakosc super. Mam kurtkę i dwie bluzy (koszule) i bardzo polecam. Tylko trzeba dobrze rozkminic rozmiarowke bo jest bardzo dziwna. Wole po stokroc uzywane amerykanskie portki z demobilu niz nowe helikony. Kurtka taka ja na focie: Załącznik 99118 |
Ostatnio się mega zdziwiłem. Byłem w US w lutym i kupiłem org. us spodnie wojskowe w sklepie wojskowym - dałem 50$. Te same spodnie w Bydgoszczy w Armyszopie kosztowały 189zl. Naprawdę warto zakupić demobilówkę i poszukać czegoś co się sprawdza. Tak samo jak bundeswery - używam z gore kilka lat i rewelacja. Wiadomo odpowiedni impregnat też się nada.
Kamyk |
Chcę wyłącznie oryginał. Może być tez wojsko skandynawskie.
|
Cytat:
|
Mam oryginalną kurtkę/bluzę US Army. Ciuch ma jakieś 20 lat. Jak nowy do dzisiaj. Zero przetarć itp.
Zamówiłem z netu spodnie, kurtkę itp i wszystko zwróciłem. Materiał słaby, nie oddycha, luźno wystające nitki, guziki trzymające się na słowo honoru itp. |
A nie macie problemu z rozmiarówką???
Ja mam 185cm 82kg i w goreteksach bundeswery czułem się jak wycior w lufie :/ |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:35. |