![]() |
Ale NAT to nie jest lekki dual. A CRFA jednak bardziej korci do odpierdalania w terenie, a w terenie ogon urwać/ złamać to jest normalka w zasadzie
|
To nie jest motocykl który Ci ucieknie na koło na podjeździe ;)
|
Ale zrolować w dół zawsze może...
|
Cytat:
Lipa. |
Niekoniecznie całkiem lipa, bo w CRF250L problemem nie jest moc (jeśli ktoś się nie spodziewa Kata 690 w cenie i kolorach małej CRF-ki) tylko moment obrotowy, a ten się zwiększa o 4 Nm czyli o prawie 18%. Różnica powinna być zauważalna, a być może też prosta zmiana mapy zapłonu pozwoli uzyskać "azjatycką" moc czyli gdzieś ok. 30KM.
|
Cytat:
|
Ale widzieliście już coś konkretnego w kwestii Europy? Czy wciąż tylko te materiały z Tajlandii?
|
Z tego co widać na polskiej stronie Hondy, to lampy i kierunki są zwykłe a nie ledowe, zostaje jak w starej 250:) Widać na Europę jakieś okrojone wersje:)Już mi się nie podoba, bo ja też zwracam uwagę na wygląd:) Kierunki można sobie wymienić, ale przednia lampa w 250 nie podoba mi się w ogóle, a ta nowa zapowiadała się fajnie. Ładniejsza, mniej odstająca i przede wszystkim ledowa... słabo jak dla mnie.
|
Po taniości idą, spalona żarówka kosztuje 3,99, spalony reflektor led 399,00. A mówią że jewropa bogata i stać ją... ;)
No sorry, nie mogłem się powstrzymać. A na serio: jako podstarzały w krzaczorach offrodowiec myślę że większym problemem niż moc czy moment w tabelkach jest sposób ich oddawania, masa pojazdu i jakość zawieszeń. To co proponują jest... smutne :( Pozdr rr |
Nie ukrywam że trochę się najarałem na tą CRF, ale już mi chyba przeszło.Skośnoocy mają przynajmniej trochę lepszą wersję:)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:56. |