![]() |
nie mam gazniorów, ale bede mial wlasnie te elementy do ssania - sobie je mozesz wziasc, mi leca nowe oryginaly bo juz wkurzylem sie, pewnie jak ktos bedzie chcial to sobie je zrobic moze, ja w kazdym razie mam to w tyle i zamowilem oryginaly.
co do kompresji - nie moja dzialka, niech sie medrcy narodu mechaniczno-silnikowo-kompresyjnego wypowiedzą |
Cytat:
Wezmę do kufrów jak padnie moc rozbebeszę i zobaczę :) A Julka w tym czasie ognisko rozpali :) |
ty mnie nie rozumujesz
mnie chodzi o to, ze te dingsy jakie bys ewentualnie potrzebowal pod gaznik od RD07 przy przekladce to bede mial - do przerobienia, ale ja wole oryginaly, wiec bede mial zestaw ich na zbyciu, rok czasu ich nie upolowalem wiec zamowilem nowe o tym mowa http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=1697 |
Cytat:
Głębokość brodzenia znacznie lepsza. To "+" A "-", trzeba zdjąć zbiornik żeby filtry wyczyścić:) Więc chyba wiesz dlaczego nie wyślę ci zdjęć:D Chyba że gdzieś znajdę w archiwach. A jak będziesz w Srebrnej Górze, to se popatrzysz. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Robert a jak z kosztami małych filterków ?
Bo tak se mysle: gaźniki RD07 - jakieś 400-500 robocizna - 4 piwa i nocka z komarami w garażu z głowy filterki - ? P.S. Tak was żarły że trzeba się było moskitierą chronić ? |
Cytat:
- gaźniki za 400/ 500 - filtry za 80 zł kupisz dwie sztuki - robocizna? Hmmm, mogę Ci przerobić przy 3 zgrzewkach browara i w 3 godzinki. Komary masz w cenie:p |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:41. |