![]() |
Mam zdaje sie też o nim jakis artykuł w jednej z czeskich czy słowacich gazet motocyklowych.
|
Ja nie zapomne kolesia z polski, ktory tak pieknie katowal swoja gsx'ere, ze mu sie zapalila.
|
...a w niedzielę z rana kozak wracał z bólem głowy, z tłokiem na wierzchu, na holu, do Polszy. Ej, ta ułańska fantazja!
|
Ten W hlasny z ojcem mieli nawet gościnny występ na "MotoSyberii"
|
Pojechali i wrócili. Maciej, wielka szkoda, że los Cię tak doświadczył i nie pojechałeś. Mam nadzieję, że jest dobrze, bo Twoje zdrowie ukraińskimi trunkami wznosiliśmy.
Irena i Karlos - Szczecin, Brenek - Wrocław,Daro i ATomek - Garwolin http://picasaweb.google.pl/atmotur/K...eat=directlink Tu relacja w skrócie dla ciekawych wyjazdu na zlot w Truskawcu: |
Super fotki i relacja. Żałuję że nie mogłem pojechac w tym roku na imprezę do Lionsów.
|
Darek. Nie jest źle, bo jeszcze Cię pamiętają:dizzy:. Wielu z nich pożeniłos i krótka smycz!:vis:
A i pozdrawiam Pana Prezesa, co to jechał, jechał i nie dojechał. |
Fajne foty miło było zerknąć . Brenek ile km zrobiłeś ?
|
Cytat:
Dzięki... z moim zdrowiem jest OK :Thumbs_Up: Super fotki :Thumbs_Up: ahhhh szlag mnie trafia jak pomyślę że mnie tam nie było :/ żałuję... ale prędzej bym się zesrał niż tam dojechał :(:(:(:(:( Ciesze się chociaż że Wam się podobało :) |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:24. |