![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Interwał serwisowy w naszych motocyklach to 12k km lub 1 rok. Jeśli po pierwszym roku pojadę na przegląd ze stanem licznika np. 7k km to co się stanie jeśli w następnych 3 miesiącach nabiję kolejne 5k km i licznik pokaże 12k? Muszę umawiać kolejny przegląd już po 3 miesiącach żeby utrzymać gwarancję?
|
Jak zrobisz przy 7kkm to kolejny wypadnie Ci przy 19 lub po roku od poprzedniego.
|
Thx, a zatem jednak logicznie.
Nie spodziewał się człowiek jakie będzie miał rozkminy jak se dokupi drugie nowe moto :) |
Kupiłem se zima skuter Honda z dostawą do domu, w marcu wsiadam i widze, że minimalnie skrzywiona kierownica, minimalnie ... obawy że były jakies przygody na szczęście szybko ustały, bo zarówno na facebook i youtube natrafiłem na kilku użytkowników z takim przypadkiem, pierwszy przegląd i przy okazji im wyprostowali kierownice, natomiast ja dzwonie do ASO i gość mi sapie, że u nich nie kupiłem to On nie wie czy extra do pierwszej wymiany oleju za 600zł:dizzy: nie trzeba bedzie dopłacić na naprostowanie kierownicy bo to nie od nich skuter, nie ich wina, a może sam se skrzywiłem, takie coś trzeba na przegladzie zerowym wylapac itp. Czy to nie cyrk? To norma? Mogą takie uniki robić?
|
Jak widać kupowanie nowego robi większy problem niż używki :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 02:59. |