![]() |
Dziękuje. Problem w tym,że mieszkam w Finlandii i nie jest latwo znalezc kogos ogarnietego w tym temacie (bardziej choopery jak juz) wiec musze radzic sobie sam.
|
Chopper to też motocykl i często mechanicznie zupełnie taki sam. Doświadczony chopper Man rozwiąże Twój problem:)
|
powieś frędzle na kierownicy, lisią kitkę na tyle i się mechanik nie kapnie :D
|
zapraszam cię do lektury tego tematu http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=38039
pompa jest na ramie w poznasz po wężach miedzy silnikiem a amorem |
Dzieki, poczytam
|
Afryka Adama bardzo ładna... zajebista jest... i ma kratkę!!!
Mam fotki::))) ale wrzuci je Adam - już wie jak... warto poczekać. A... i temat z mechanikiem ogarniamy przez whatsapp |
Cytat:
:Thumbs_Up: |
I jak tam ?? Zagadał "motur" ??
|
Póki co leje u nas mocno, a że moto stoi pod chmurką (no dobra,ładnie przykryty specjalnym pokrowcem) to muszę poczekać aż przestanie. Wydaje nam się,że to problem paliwowy więc odepnę pompe i spróbuje odpalić bez niej. Właśnie, aby sie dostaç do pompy w trójce wystarczy zdjąc boczek,kanape?
Swoją drogą przydałby mi się jakis schemat/opis części i co gdzie sie znajduje taka a'la serwisówka (z Afripedii nie otwiera mi plikow zip.na tel a w dodatku ostrzega o jakimś zainfekowanym pliku) |
Cytat:
Jak masz zdrowy aku to sprawdź jeszcze raz tak ze 2-3x kręcenia rozrusznikim po 8-10sekund tylko upewnij się że masz właczony przycisk startu RUN (ten czerwony przy prawej manetce) bo w 3ce bedzie kreciszł rozrusznik ale nie odpali bez właczonego tego przycisku na ON. No i zaciągnięte ssanie obowiązkowo i nie kreć manetką gazu jak kręcisz rozrusznkiem. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:01. |