![]() |
To może gdzieś jakieś spotkanie i wspólny wyjazd?
|
Cytat:
Podjadę do Was. Cytat:
Ostatnio jak startowałem na zlot do iławy było 2 stopnie i przed wyjazdem oskrobałem żonie szyby z lodu. Wtedy było słabo a sobota zapowiada się stabilnie. Polecam dodatkowo najprostszą bieliznę narciarską z decathlonu. |
Jezeli mamy jechac na pld-wsch to moze spotkajmy sie okolo 9 na Emic przy Decathlonie w Piasecznie? Zatankujemy tam pod korki i polecimy. Kazimierz?
|
Mi Pasuje...
|
Cytat:
|
To o której planujecie być w Kazimierzu?
|
Pytanie czy jedziemy 79tka czy bocznymi drogami (po czarnym) np przez Warkę ?
Patrząc z perspektywy Grodziska i Wwy to można rozważyć zbiórkę gdzies na 7ce za Magdalenka bo Piaseczjusets jest mocno rozkopane. |
Chętnie w końcu bym spróbował tej nowej by wiedzieć o co tyle szumu:)
Co do temperatur to ostatnie tygodnie żeglowałem przy wietrze i kilku stopniach , nad ranem po minus 3st i lód na pokładzie a pod pokładem spanie w plus 3. Temperatura to drugorzędny temat, jedynie poranny przymrozek pod kołami. Można za Piasecznem odbić na Baniocha , Sobików Czaplin, ominąć Górę i twardymi równolegle do 72 i 731, Warka, 730, Brzóza , Pionki....... Po drodze trochę białych łączników. Dzień krótki, trzeba się uwijać. Cytat:
|
Ja sie dostosuje gdzie i o ktorej.
a w Kazimierzu powinnismy byc pewnie przed 12- jesli o 9 sie spotkamy i ruszymy w miare szybko. Moze z okolic kto ma blisko dojedzie? |
Super - to do zobaczenia w sobotę.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 02:57. |