![]() |
Cytat:
|
spokojnie, tych normalnych jest naprawę dużo i ciagle przybywa :Thumbs_Up:
wyrywają się spod panowania czarnych sukienek. A oni to już nawet w przedszkolu (o szkole nie wspominając już) mają swoje obleśne macki i robią wodę z mózgu dzieciom programując je po swojemu..... to jest chore!!!!. Widać że mają deficyt,pewnie niedługo w żłobkach słuchawki maleństwom założą i msze nadawać będą. Swoje zdanie na NIE opieram na tym co widzę , słyszę i wiarygodnych informacjach. Przepraszam że nie całkiem w temacie ale dzialają na mnie jak czerwona płachta na byka. |
Dzieju, ksiądz może być motocyklista i normalnym gościem. Czasami nawet z całkiem sensownym podejściem. A impreza zorganizowana przez księdza nie musi być podszyta nachalną indoktrynacją. Znaczy IMVHO żeś się zjeżył niepotrzebnie :)
PS. Ta firma mocno mnie mierzi, ale tam też bywają normalni ludzie, jak np w telekomunikacji czy skarbówce ;> |
Rozpentałem coś ??
A miło być tak pięknie prasa, telewizja, wywiady a wyszło jak zwykle. :) Ja sem luzuje i czekam na weeekeeeend i szpic do gardła i wszystkie problemy na wszystkich płaszczyznach znikają. |
Cytat:
Chodziło mi bardziej nie o te jednostki ale o całą "firmę" na którą reaguję tak a nie inaczej. BLOB, nic nie rozpętałeś, każdy ma po prostu inne zdanie na różne tematy. A jako że temat pierwotny był o innej tematyce nie ma co dalej go zaśmiecać. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:24. |