![]() |
Cytat:
Jak ma być do zadupcania to Królowa skuterów jest jedna Gilera GP800 silnik V i pond 75KM robi robote |
Aprilia srv 850, jeśli zapierdzielanie stawiasz ponad niezawodność. Włoszczyzna pełną gębą, ogień pod zadkiem ale wymaga sporo cierpliwości.
|
Cytat:
to tak trochę jak z katełemem:D:dizzy::haha2: |
I husqvarną
|
Brak słusznych rozmiarów schowka jest sporym minusem ale kufer temat jak dla mnie rozwiązuje, w Kymco schowek pod kanapą też gabarytami nie powala. Bardziej martwi mnie wysoki "przekrok" - w najbliższy czwartek będę w Rzeszowie to podjadę się przymierzyć.
|
Aż się zastanawiam, że jeszcze nikt nie wspomniał o X-Adv...
No kosztuje to miliony monet i ma małe koła, ale jak dla mnie wygląd ma sto razy lepszy niż Integra. I daje radę z Afrykami, przynajmniej na asfalcie (sprawdzalimy ;)) Może wiec jest szansa znaleźć coś takiego w miare sensownej cenie z początków produkcji (2017 AFAIR) |
Potwierdzam. XAdv bardzo dobrze się odpycha. 150 idzie bez sraczki i ogólnie bardzo przyjemny sprzęt. Jedynie prześwit nikczemny ale na szuterkach czy w lekkim offie wystarczający.
|
Cytat:
|
Coś co poza czarnym nadąża za AT stoi w garażu a X-ADV w akceptowalnym stanie jest niestety poza budżetem :drif:. Koła od początku mnie zastanawiały - czemu zastosowano 16/15 ?? a w 350 15/14 ?? to już nie udająca ADV Integra ma 17/17 a na asfalcie też bez jęku pewnie nadąża za AT a nawet NAT;)
|
Xadv bez sraczki 150? Chyba pod piętnastolatkiem. To jest NC tylko ubrane inaczej. Przy 150 jest już za późno na drugi oddech. Do 140 jakoś idzie potem to trwa i przy 160 jakoś jest koniec.
Za to winkle taka Integra musi robić zajebiscie nie powodując kołatania serca tak przy serwisie jak i dystrybutorze. Nie wiem tylko jak ta jazda z nogami do przodu wychodzi. Jeździłem w Alpach z młodym napalonym na jazdę gostkiem z Niemiec na Tygrysie 1050. Między agrafkami kawałek mi odchodził ale summa summarum i tak szliśmy razem. Imo wiele szybciej, żeby było bezpiecznie, nie da sie jechać. Zdecydowanie to ze jest tylko z DCT jest zaleta. To na pewno fajniejsza skrzynia niż jakakolwiek CVT a do tego jest bezawaryjna. Wczoraj, zainspirowany Twoim wpisem popatrzyłem na ceny itd Integry i gdybym miał znowu brać NC na asfalt i autostrady to nie wiem czy nie byłaby to właśnie Integra, wcześniej myślałem o wersji S ale czas mija i te motocykle dość potaniały. Relatywnie oczywiście. Za to nie byłem WCALE świadomy ze jest taka GP800. Wow! Ale przecinak! |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:38. |