![]() |
LISTA:
1. HUBERT 2. SŁAWEKK 3. JAREK 4. CHOMIK 5. szwedzkikucharz 6. bajrasz 7. wlodar 8. wojtekm72 + lena 9. SzymonBBI Pisze siem na to :D |
Proszę także o wpisywanie osób + przy nickach, jeśli takowe som....
|
Niestety pracuje w sobotę,ale mógłbym przyjechać na kolacje.Czy taka opcja wchodzi w grę?Jeśli tak to ile byto kosztowało?
|
Cytat:
Pisze siem na to piszem ja tez a jak :D |
Cytat:
Te, Gruby, wydaje mnie siem, ze deklaracja: ile ew. zjesz pomoglaby chlopakom w decyzji i szybszej odpowiedzi... :D |
Cytat:
|
Chomiku, wchodzimy w to jak w dym :at:
LISTA: 1. HUBERT 2. SŁAWEKK 3. JAREK 4. CHOMIK 5. szwedzkikucharz 6. bajrasz 7. wlodar 8. wojtekm72 + lena 9. SzymonBBI 10. Mucha 11. wojtalski + dobry duszek |
LISTA:
1. HUBERT 2. SŁAWEKK 3. JAREK 4. CHOMIK 5. szwedzkikucharz 6. bajrasz 7. wlodar 8. wojtekm72 + lena 9. SzymonBBI 10. Mucha 11. wojtalski + dobry duszek 12. ATomek |
LISTA:
1. HUBERT 2. SŁAWEKK 3. JAREK 4. CHOMIK 5. szwedzkikucharz 6. bajrasz 7. wlodar 8. wojtekm72 + lena 9. SzymonBBI 10. Mucha 11. wojtalski + dobry duszek 12. ATomek 13. laska, prawdopodobnie z rodziną :) |
Chętnie przyjadę, ale jako że za 4 dni kończy mi się 5.5 tygodnia urlopowania to nie wiem czy jakiejś trasy nie będę miał.
W poniedziałek/wtorek dam znać. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:35. |