![]() |
Cytat:
|
Dostałem dziś jeszcze wycenę na części z MotoOSW, z rabatem wygląda to dobrze.
|
Cytat:
Jak to nie tajemnica to daj info jak to wyglada cenowo. Szukam do CRF 1100 klocki na przód , na aledrogo po 270 cebulonów wiec może by coś taniej wychaczyć. |
Części OEM HONDA
To może ja coś dorzucę - części OEM z Honda Wawa przy Prymasa
1. kpl klocków do CRF 100 na jedną tarczę - 212 pln czyli x 2 2. zębatka zdawcza - 202 pln 3. kpl napęd - 900 pln do załatwienia; możliwa wysyłka za pobraniem itp. Do wnikających /adminów - jestem jedynie ogniwem pośrednim "no profit" !!! = rabat wypracowałem jeszcze z czasów forum HONDA DOMINATOR Czy ceny są OK to sobie sami zbadajcie. BTW kolesie którzy brali udział w temacie dyskusji - najwyraźniej olali info priv. Nikogo nie namawiam ani też nie zmuszam. Miałem czas to się odezwałem. Pozdro Bart |
Ja kiedyś miałem w mcs w wawie zniżkę 15%. Ale na razie nie mam jak tam podjechać :(
|
Napęd do NAT w Honda MCS 903zł beż serwisu z uwzględnieniem zniżki 20%...rok temu płaciłem 670zł w promocji 25%.
Za ile masz w Ringroad ? |
Cześć.
Napisałem w odniesieniu do tytułu wątku, części ogólnie. |
Cześć.
Pytanie żeby nowego tematu nie zakładać. Rozebrałem wahacz i potrzebuję dwóch tulejek - jedna zniszczona przez łożysko (bieżnia wew.) a drugą zgubiłem chyba:confused:: - 52143MY1000 - 52105KM4000 Nie ma tego w Hondzie na Prymasa - system nie przyjmuje zamówień = niedostępne. Pytanie - jak najprościej to załatwić? Zamawiać przez CMSNL czy inaczej? Ktoś próbował? A może ktoś ma i sprzeda w dobrej cenie? Czy dorabiać? Na jedną z nich nie mam wymiarów:) Dwie tulejki będą kosztowały 160 zeta + przesyłka przez net.. |
Sprawdziłem te numery co podałeś na Enduro 7. Dostępność w tydzień - dwa.
|
To są założenia. Też mi się tak świeciło a finalnie części nie było. O ile ta tuleja z kołnierzem to jest do kupienia to ta druga widzę że nie jest produkowana i może być problem. Może warto to po prostu dotoczyć. Mnie tu jeden forumowy kolega wystrugał pięknie taką tulejkę.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:16. |