![]() |
dostałem - ładne:) Producent: TourMax - czyli pożądny, ten od reglerów
|
Pozwolę sobie, zimową porą, wtrącić swoje zdanie o tym, że TourMax nie jest taki bombowy. On po prostu jest.
|
ja również sobie zakupiłem takie styki. Bogdan z Varaderoklubu jest wspaniały , że jakoś wpłynął na dostępność tego deficytowego towaru.
|
Styki z larsona -foty
4 Załącznik(ów)
Pomyślałem, że chcecie zobaczyć jakość wykonania - starałem się zrobić dobre zdjęcia..Tylko niech mi który wypali, że mam interes aby to promować to....
Załącznik 8049 Załącznik 8050 Załącznik 8051 Załącznik 8052 |
:drif: made in japan :drif:
|
a mi się Larsson nie ładuje... jaka jest cena tego??
|
69 zł z przesyłką.
|
Witam, mam pytanie do tutejszych speców od pomp paliwowych :) mianowicie ile minimum powinny wytrzymać te styki z larssona po wymianie w pompie paliwoej? (bez jazdy terenowej)
|
Cytat:
Po zastosowaniu patentu na likwidacje iskry( poszukaj sobie w tematach) praktycznie prawie niezniszczalne. Kontroluj sobie styki co 20.000km to się dowiesz kiedy padną. |
a ja mam pytanie
czy wszystkim iskrza styki ? bo wiedzion głodem wiedzy rozebrałem w sposób nieodracalny niestety dwie zjebane pompy (miały zwarcie) jedna afrykanska (znaczy sie wyjeta z afryki) była a druga od czegos inszego ale wyglad identyko i okazało sie ze bezposrednio !!! na zwojach jest dioda (która ma pracowac jako gasik?) i to tą diodę szlag trafiał |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:24. |