![]() |
Nie czepiajcie sie slowek o membrane mi chodzilo ;) Kurde widze ze zakup kurtki to ciezsza sprawa niz myslalem :mur: Macie moze jakies inne propozycje do tych 700zl ? Moze nawet skusze sie na uzywke Chociaz z tego co napisal Dzieju wywnioskowalem ze uzywka moze juz byc wyeksploatowana
|
Kiedyś jeden gość z Krakowa powiedział mi: "Nauczyłem się, że nie stać mnie na tanie rzeczy." :)
Poczekaj na motobajzel na początku sezonu, tam kupisz kurtkę ze źle wszytą membraną typu BF dakar, membranę przeszyjesz i wydasz 400zł. |
To powiedział gość z Gdańska. Mądrze zresztą.
za 700, używka na gore. Nieużywane, lub mało używane sie nie starzeje. Bedzie lepsze niż nowa reissa. |
No tutaj macie racje ;) Tyle ze do motobajzlu trza czekac... no ale to juz inna bajka Rozkminiam jeszcze cos takiego jak bf desert Przegladajac neta nie zauwazylem zeby ktos sie na nie skarzyl takze moze jest to akurat alternatywa dla mnie
|
Widocznie źle szukasz ;)
Ostatnio opisywałem moją przygodę z tą marką - nie polecam. BF = Akito = tandeta = będziesz żałował |
Cytat:
|
Kupiłem takiego BF deserta na bajlzu za 350zł nófke. Po jednym założeniu nawet nie chciało mi się tej membrany przeszywać na druga strone i puściłem to na allegro. Tylko dla ludzi o małych wymaganiach. Membrana firmy ceratex, i jakość szycia nie rokowały dobrze :Sarcastic:
|
Panie Wojak-Po słowach Podosa ,Dzieja, Ramboszczaka, Kuby i Lukasa masz jeszcze wątpliwości? Na prawdę warto zaczerpnąć opinii na Ty Forum.Czasami lepiej odłożyć sobie troszkę kasy i kupić coś z mębraną Gore-Tex.Wszystkie inne nie są złe, ale komfort tylko w tej jednej.Oczywiście wybór należy do Ciebie.Ja osobiście bym jej nie brał.W tej cenie dostałem nówkę na bajzlu z Gore.Pozdrawiam.
|
Dobra chlopy przekonaliscie mnie i chwala wam:rules: Wielkie dzieki !
Poczekam do jakiegos motobajzlu a teraz jeszcze jakos przesmigam ile sie da bo zal sie z afryczka rozstawac |
:Thumbs_Up:Jak nie masz w czym pomykać to pożyczę Ci swojej starej kurtki z mębraną Raissa.Jest świetna, żeby sobie udowodnić, że jestem super bikerem:D:D:D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:24. |