![]() |
Wczoraj szukałem wątku ssaka po hasłach "snorkel" i "wasilczuk". Nie mogłem znaleźć. Daj choć namiary Waćpanie, zanim wyjedziesz ;).
|
dużo by opisywać. mam to w głowie
na spokojnie-zima juz i tak więc się chyba nikomu bardzo nie spieszy przerobimy jakąś RD04 zrobimy dokumentację fotograficzną i zarzucimy opisa. po przeróbce można trójką/czwórką wjeżdzać w wodę po kierę. filtra powietrza starczy na dużo więcej bo nie będzie zapchany błotem piachem i trawą kto chętny? koszty materiału + napitoki ;) |
Kij z pyłem nawet. W piątek tylne koło w rzece złapało mi korzeń i motur się zagrzebał. I weź tu sobie pomagaj przy wyciąganiu ciągiem silnika jak wlot powietrza zasysa ciecz... Ebuke by powiedział "maszakra"...
|
A ja troche z Wasilczuka na zlocie wyciągnołem i myśle o patencie nieustannie:Thumbs_Up:
jak dobrze pamiętam to wsjo potrzebne do kupienia w sklepie instalatorskim lub castoramie za max 20-40 pln. |
Na seryjnym filtrze?
|
Wieczny oni cię kitują , filtr od Urala 6x4 na plecy i elastyczne łącze do moto i zawsze będziesz nad powierzchnia wody( nawet przy wypychaniu) tylko długość kominka musisz dobrać eksperymentalnie żeby nie wadził o gałęzie podczas jazdy na stojaka
a tak na marginesie jak ktoś ma tendencje do zatapiania sprzętów to polecam od enduro bo ten papierowy to nie halo po kontakcie z wodą, a tak olejek i po każdym wyjeździe mycie i smarowanie a jak się zapcha to maszyna staje , proste i sprawdzone |
Cytat:
http://www.africatwin.com.pl/showpos...&postcount=103 |
no ekstra, podoba mi się ale powiedz jak to wygląda w życiu tzn czy przy zdejmowaniu do mycia gąbki i nasączaniu nie ma problemów a potem z zakładaniem na siatkę ?
jaki koszt tego WRP ? |
Pytam, bo dopiero co gąbkę se zafundowałem i chciałbym pozostać przy niej.
Jak ją dobrze dotniesz to zakłada się łatwo i przyjemnie. Średnice są w sam raz. |
Prawie fabryka , krew się nie leje przy zakładaniu ?ile i gdzie ten WRP??
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:41. |