![]() |
To zdjęcie 1190.
|
Coś mi to na 990 nie pasuje. To raczej seria 1X50-1X90.
Jeszcze nie widziałem pękniętej ramy od ostrej jazdy w 9X0. |
To żarcik Panowie. Luz. Mada trafił w punkt.
|
Cytat:
|
kiedyś trafiłem na info, że Zontes w skuterach - silnikach nie daje wkładu, szklanki czy jak się to mówi, tylko czysty cylinder, skądś się biorą te niższe ceny, waga itp, tu pewnie też
|
Jeżeli masz na myśli żeliwna tuleję w cylindrze alu to już chyba nikt tego nie robi. Utwardzenie powieczni roboczej tzw niklasilem można zrobić dobrze lub źle ale to na pewno tańsze rozwiązanie.
|
|
Cytat:
|
Może to trochę nieodpowiednie miejsce, ale w niedziele na żwirowni spotkałem człowieka co upalał jakąś chińską 250 .
Nie pamietam co to było , mowił że to kopia silnika Hondy CRF 230 ze zwiększoną pojemnością. Dosyć przywozicie to wyglądało - zawias full regulacja itp Naprawdę tym dawał - podjazdy , na koło itp Trochę pogadaliśmy - mówi że kupuje co roku nowy sprzęt jeżdzi ok 200 mth rocznie i sprzedaje i kupuje znowu nowy. ( ten kosztował coś ok 11 tys) Mowi że przez 200 mth wymienia olej i filtry powietrza a poza tym nawet zawory nie wymagają regulacji. Zero brania oleju itp Także jakość Chinczyków idzie z roku na rok w górę , a biorąc pod uwagę cene to zaczyna byc dobra opcja. Wprawdzie ten Kove to inna połka i inna cena ( coś ok 42tys) - ale biorąc pod uwage że nowa, goła pomarańczowa 450 kosztuje 60 tys to takie Kove kto wie... |
Kove 800 X Super Adventure
Cytat:
Także Chińczycy dają radę jeżeli chcą dać. W chińskim Benelli chyba nie chcieli dać. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:27. |