![]() |
Do DR kilka lat temu wsadziliśmy komplet uszczelek z aliexpress za 30zł i nadal jest ok :D
I po co ludziom było odwracać amortyzatory? :) Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk |
Ja wsadzam jeszcze ARI i daja rade, ale staram sie NOK
|
Cytat:
|
W tamtym roku zrobione 12 tysięcy km, sezon skończyłem w listopadzie przeglądem w ASO w Krakowie. W sumie może 200km w cięższym terenie na szkoleniu w czerwcu, a tak to asfalt.
Potem na początku stycznia około 300km przelatałem wyłącznie asfalt i potem stała sobie nieruszana do wczoraj. Pociekła tylko jedna, więc liczę na to że dojadę na kołach do mojego speca i posprawdzamy co i jak. Jeszcze nie czuje się na siłach by sam się za to brać. Dzięki za wskazówki! |
Cytat:
|
Ja w tamtym roku zmieniałem dwa razy na Tourmaxy kupione w GMOTO:
https://gmoto.pl/komplet-uszczelniac...mi3,13234.html I albo trafiłem na podróbki, albo była jakaś wadliwa seria, ponieważ za każdym razem wysypały mi się bardzo szybko po jakiś 2-3 miesiącach. Założyłem OEM i od tej pory jest spokój. |
Tourmax to tylko konfekcjoner/pakowacz - pakuje co ma - sam nic nie produkuje. Tak jak np. JMP w Larsonie czy AllBals
|
Szynszyll dobrze wiedzieć. Kupiłem te Tourmaxy, ponieważ były tu na forum opinie, że to są NOK-I. Teraz wiem, że nie.
|
Cytat:
|
Noki są często w pudełeczku Atheny. Tej droższej Atheny.
Zdrowia |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:58. |