![]() |
Dzięki za namiary Głogów brzmi nieźle, Wrocław też (to pewnie ta szlifiernia http://wroclaw.autoteam.pl/katalog/c...nia,26043.html ) ... pytanie, czy sami rozbieraliście i składaliście silnik? Kudłacz jak długo czekałeś na tłoki w Hondzie? Czy ma może ktoś doświadczenie z jakimiś zamiennikami?
|
Odpowiem może ja:
- to nie ta szlifiernia, znalazłem wizytówkę: ul. Rakowa 56, tel. 071 325 43 66. Sąsiad rpmMotocykle -zamienników się naszukałem ale tak prosto nie ma. W zasadzie można by znaleźć od zdaje się od XR400 (być może by pasowały, ale trzeba by pomierzyć parę średnic - w takim przypadku średnica cylindra by znacznie ci wzrosła. Kupiłem oryginalne tłoki+pierścienie wymiar +0.25 . Dwa dni czekania w Hondzie. |
Kishon pogadaj z Olasem z Kasisa bo kilka lat temu co nieco mi robili i przerabiali. Polecą ci na pewno jakiegoś fachowca.
|
No tak Kasis to dobry pomysł, w końcu dobrze znaleźć kogoś na własnym podwórku :-) Ale wolałbym kogoś kto się bawi typowo w motocykle, i ma dobrą opinie. Specjalizacja daje najlepsze wyniki najniższym kosztem, tak to z doświadczenia mi wychodzi. Dzęki wszystkim za odpowiedzi i porady.
|
|
Cytat:
Silnik wyślesz DHL na mój adres Jeśli ci to odpowiada ty wyślij PW |
Jak chłopaki wcześniej sugerowali, to za podobną kasę można wyrwać silnik od Trapa 650... ja osobiście bym poszedł chyba w tym kierunku
|
ew polecam Ci wrocław - warsztat Staedtmillera. stare miejsce z mocnymi tradycjami.
M |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:24. |