![]() |
Conorian,57 minuta ,jechaliśmy tą ścieżką na przełomie maja/czerwca :at: :D
Pozdrawiam :Thumbs_Up: |
Cytat:
Ja w połowie czerwca miałem tam 43 stopnie :D Masakra. |
Witam , super film i wycieczka . Jadąc samemu po kamieniach w górach też masz takie przemyślenia że jak złamiesz nogę to cię dzikie psy zjedzą 🤣🤣🤣🤣 . Mnie ostatnio dopadały takie rozkminy 😁
Wysłane z mojego 23117RA68G przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
|
Szczerze podziwiam. Objuczonym klocem nie miał bym już siły i radochy. A jeszcze solo.
Ale czy mi się zdaje, czy kiera po paciaku do końca wycieczki z lekka na skóśke? |
Szacun za głupie pomysły (w sensie samemu), czasami też tak mam :-)
Oglądnąłem cały film, rzeczywiście miejscami trasa wiodła takimi miejscami, że sporo bym się zastanawiał, czy da się przejechać - ja wymiękł bym o wiele wcześniej, szczególnie nie lubię luźnych, okrągłych kamieni. W pierwszy dzień ponad 400km po terenie? A mi zarzucali, że 300km po asfalcie to pędziłem :-) Fajny patent z zapasowym paliwem, ile miałeś takich butelek? I jeszcze jedno pytanie - zmienili przebieg TET na początku MNE od strony BiH? Bo widzę, że poleciałeś drogą przez kanion Pivy aż do P14. Nie mam pod ręką teraz możliwości wrzucenia zdjęć z tego odcinka, ale warto :-) |
Cytat:
|
@rrolek Kierownica się nie zgięła tylko lekko przestawiła na półkach. Po zluzowaniu wszystko wróciło do normy.
@Dlugi_TA Dupa dosyć twarda więc kawałek mogę przejechać. Mój rekord to 1500 km asfaltem jednego dnia na GSA. Buteleczek z paliwem miałem 2 sztuki. Zabrakło mi paliwa bo byłem przekonany, że tenera ma zbiornik 17 litrów a nie 16 :) Co do trasy miałem wersję chyba z czerwca, nie wiem kiedy była aktualizowana. Widoki lux :) |
:Thumbs_Up:Dobrze się oglądało
|
:Thumbs_Up::)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:18. |