![]() |
Zbysiu,ja tez przyjade z zoladkowa:p.Dasz sie przejechac:drif:.
|
Cytat:
Zeby od tej żoładkowej nam się nie pop..ło który jest czyj:D zdrowia |
Nooo..ja przyjade Afryka:p
|
Cytat:
Tak, że chyba będzie trzeba przyjechać jedynie słusznym sprzętem żeby nas nie wzięto za czarne owce i zdrajców:D Tylko q... żeby znowu nie było, że nie ma organizatora, jak jesienią:Sarcastic: Oczywiście z szacunkiem dla chomikowej imprezy:Thumbs_Up: pozdr. |
Jestesmy w mniejszosci,a jak mowil nasz wieszcz"...jednoscia silni rozumni...".Nie ma co sie wychylas,bo wpie..dol:D.
|
MOTOMYSZA ostatnio Zbyszek była całkiem niedalweko nas, ale niestety bez KTMa :D
|
9 Załącznik(ów)
Wklejam te zdjęcia. Coś tam widac , można się przyjrzec detalom.
Kratki od ETZetki: Załącznik 8777 Załącznik 8778 Załącznik 8779 Załącznik 8780 Funkcja bardziej ozdobna niż ochronna,... ale coś tam zawsze też osłaniają :) Korki =podwyższenie przodu: Załącznik 8781 Załącznik 8782 Załącznik 8783 Załącznik 8784 Załącznik 8785 Na ostatniej fotce (z suwmiarką) ta odmierzona częśc =19mm to te moje dodatkowe wzmocnienie/usztywnienie |
Ciekawie, ciekawie. :drif:
Sam jestem zainteresowany takim patentem. Też mam 195cm bliżej nieba i afri mogła by być trochu wyższa. Te "tulejki" z przodu są nawiercone w środku czy to po prostu odpowiednio stoczony walec? Jaki wyszedł koszt dorobienia takiego patentu? Co do tyłu to łańcuch nie ścina Ci osłon na wahaczu? Nie zahacza o coś? Zmieniłeś zębatkę z przodu? Zastanawiam się czy lepiej dorobić dłuższe dog bones'y czy mocowanie amorka? Naczytałem się trochę, że takie podnoszenia są nieciekawe dla właściwości jezdnych po czarnym i katują łańcuch? A co zrobiłeś ze stopką? Przerobiona czy od czegoś pasuje dłuższa? Parę dni temu przymierzałem się do 07 Dandy'ego, wrzucił tam z tyłu amor od kata i przód od huski. Do tego zmienił przełożenie, żeby łańcuch nie darł po wahaczu. Trochę mnie to zainspirowało, ale nie wrzucę takiej kasy w 04.;) Sam bym robił pewnie trochę mniejszego lifta, powiedzmy z tyłu 2cm, z przodu 5-6 (mowa o przedłużanych elementach)? 04 i tak jest wyższa i mam ori kanapę. ;) Zima idzie, można działać.:D |
Majki ja tez kompinuje jak Afri podnieść i te korki mnie sie bardzo podobają....... Może cos wspólnymi siłami ?
|
Why not. W kupie raźniej :lol8:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:03. |