![]() |
U Majo są zacne zloty. Traski ma tam super. Miałem przyjemność być.
|
Super wiadomość, postaram się przyjechać Staro Afryko ;)
|
oooo to możne i ja...
Da się tam hamak rozpiąć? |
Wojtek Twoja Inicjatywa bardzo Mi się spodobała dlatego skopiowałem nazwę. Zresztą to nie ma znaczenia chyba w takich okolicznościach. Nie puszczam tego na media społecznościowe bo nie mam parcia na ilość. Będzie tez pewnie kilka osób z Dakar Legends na Retro Enduro. W sobotę jest Nadburzański Bieg pod Prąd którego jestem pomysłodawcą i współgoranizatorem kilku edycji. Bedziemy mieli plac do wystawienia kilku motocykli i pogadania z lokalesami. Bardzo lubią motocykle. Dzieju jest mnóstwo dróg II kategorii i nie ma parcia aby Wszyscy jechali w teren. Jeżdżę zabytkiem tak samo jak Ty i zaczynam doceniać jego wartość. Masz drogę 816 (koniecznie trzeba ją przejechać) - to moja mekka asfaltowo endurowa, Chełm, Zamość, Włodawa...także luz. Dostaniecie mapy i gotowe trasy, tak się składa, że pisałem pracę magazynierską z Turystyki Motocyklowej w Woj. Lubelskim. Kici..drzew kilka jest i z hamakiem nie będzie problemu. 2 swoje namioty też udostępniam. Nie ma mediów, jest stary akumulator i 2 saperki. Na działce buduje ścieżki sensoryczne więc w niektórych miejscach przy wodzie łazimy na bosaka. Ramires jak ogarnę PX50 to Ci udostępnie.:):):)
Do zobaczenia. |
Jak jest potrzeba mogę zabrać jakiś agregat prądotwórczy, daj znać.
W końcu jadę samochodem (niestety) ale mogę wziąć komuś coś po drodze aby nie taszczył tego na moto. 3kW wystarczy a mam cichy akurat (zabudowany). |
Jest tak , jeśli jutro pójdzie po mojej myśli i się wszystko uda to jest szansa że przyjadę.
Od soboty dwa tygodnie urlopu. Ale jeśli nie pójdzie jak bym chciał to mogę nie dać rady. |
Ramires pobieraj ten agregat. Radia na baterie też jest:)
|
Cytat:
|
Tak z partyzanta kolego chociaż spontany są najlepsze jak dostane wolne w fabryce to się melduje koniecznie
|
Się porobiło tak że nie zdążyłem w nocy przed wyjazdem dopieścić AT . Potrzebuję jakieś 5 godzin plus testy , zobaczymy kiedy wrócę z żagli i czy się wyrobię.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:21. |