![]() |
1. ja, jaaa (dawid8210)
2. Bałtrok 3. ArtiZet 4. Ramires - nocleg w pokoju. (może XRV jak zdążę, ale póki co AUTO) - koszulki 2 sztuki XL 5. Ypsi 6. Kwintal 7. Chomik (nocleg budynek+ żarcie+Stopa w koszulce) 8. Adagiio â 2 osoby â spanie w budynku i wyżywienie. Nie ma srania po iglakach, przyjdę Africą to będzie dla mnie rocznica 20 lat, w 2005 roku byłem na moim pierwszym spotkaniu Czarnuchów. 9. Zbyszek_africa nocleg, wyżywienie, koszulka XL 10. walenty 11. Kupek (budynek, full wyżywienie) 12. Jarczoq j.w. 13. ATomek -namiot, karmienie piersią, świeża koszula 14. Majo - namiot, wyżywienie, koszulka XL Chomika bym chętnie posłuchał. Można tam łowić ryby? |
Drogi Chomiku
szyję sobie koszulkę nocną specjalnie dla Ciebie. A WSZYSTKICH KTÓRZY CHCĄ KOSZULKI PROSZĘ O DOPISANIE ROZMIARÓW ciał |
1. ja, jaaa (dawid8210)
2. Bałtrok 3. ArtiZet 4. Ramires - nocleg w pokoju. (może XRV jak zdążę, ale póki co AUTO) - koszulki 2 sztuki XL 5. Ypsi 6. Kwintal 7. Chomik (nocleg budynek+ żarcie+Stopa w koszulce nocnej XXL) 8. Adagiio 2 osoby spanie w budynku i wyżywienie. Nie ma srania po iglakach, przyjdę Africą to będzie dla mnie rocznica 20 lat, w 2005 roku byłem na moim pierwszym spotkaniu Czarnuchów. 9. Zbyszek_africa nocleg, wyżywienie, koszulka XL 10. walenty 11. Kupek (budynek, full wyżywienie) 12. Jarczoq j.w. 13. ATomek -namiot, karmienie piersią, świeża koszula 14. Majo - namiot, wyżywienie, koszulka XL |
W pierwszym poście dodałem parę zdj bazy.
Jeżeli chodzi o spanie w budynku to jest to opcja spania gdzie popadnie w antresoli. Resztę będziemy dopinać w najbliższych dniach. Proszę też wpisywać na liście :wyżywienie , spanie, koszulki |
Coś Ci przelewać, czy na miejscu?
|
Cytat:
|
1. ja, jaaa (dawid8210)
2. Bałtrok 3. ArtiZet 4. Ramires - nocleg w pokoju. (może XRV jak zdążę, ale póki co AUTO) - koszulki 2 sztuki XL 5. Ypsi 6. Kwintal 7. Chomik (nocleg budynek+ żarcie+Stopa w koszulce nocnej XXL) 8. Adagiio 2 osoby spanie w budynku i wyżywienie. Nie ma srania po iglakach, przyjdę Africą to będzie dla mnie rocznica 20 lat, w 2005 roku byłem na moim pierwszym spotkaniu Czarnuchów. 9. Zbyszek_africa nocleg, wyżywienie, koszulka XL 10. walenty 11. Kupek (budynek, full wyżywienie) 12. Jarczoq j.w. 13. ATomek -namiot, karmienie piersią, świeża koszula 14. Majo - namiot, wyżywienie, koszulka XL 15. Nowy - namiot, XL |
1. ja, jaaa (dawid8210)
2. Bałtrok 3. ArtiZet 4. Ramires - nocleg w pokoju. (może XRV jak zdążę, ale póki co AUTO) - koszulki 2 sztuki XL 5. Ypsi 6. Kwintal 7. Chomik (nocleg budynek+ żarcie+Stopa w koszulce nocnej XXL) 8. Adagiio 2 osoby spanie w budynku i wyżywienie. Nie ma srania po iglakach, przyjdę Africą to będzie dla mnie rocznica 20 lat, w 2005 roku byłem na moim pierwszym spotkaniu Czarnuchów. 9. Zbyszek_africa nocleg, wyżywienie, koszulka XL 10. walenty ,budynek, wyżywienie, koszulka XL, 11. Kupek (budynek, full wyżywienie) 12. Jarczoq j.w. 13. ATomek -namiot, karmienie piersią, świeża koszula 14. Majo - namiot, wyżywienie, koszulka XL 15. Nowy - namiot, XL |
Cytat:
|
1. ja, jaaa (dawid8210) pasza+ namiot, koszulka M
2. Bałtrok 3. ArtiZet 4. Ramires - nocleg w pokoju. (może XRV jak zdążę, ale póki co AUTO) - koszulki 2 sztuki XL 5. Ypsi 6. Kwintal 7. Chomik (nocleg budynek+ żarcie+Stopa w koszulce nocnej XXL) 8. Adagiio 2 osoby spanie w budynku i wyżywienie. Nie ma srania po iglakach, przyjdę Africą to będzie dla mnie rocznica 20 lat, w 2005 roku byłem na moim pierwszym spotkaniu Czarnuchów. 9. Zbyszek_africa nocleg, wyżywienie, koszulka XL 10. walenty ,budynek, wyżywienie, koszulka XL, 11. Kupek (budynek, full wyżywienie) 12. Jarczoq j.w. 13. ATomek -namiot, karmienie piersią, świeża koszula 14. Majo - namiot, wyżywienie, koszulka XL 15. Nowy - namiot, XL 16. TYMEKVMAX, namiot |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:28. |