![]() |
A szkoła makijażu będzie?? pudry za darmo??? bo jak nie to ja nie jadę ;)
|
zaklepuję termin, umawiam fryzjera i manicurzystkę;)czekam na hasło :D
|
oki, super! :)
sprawa się rozwija dynamicznie w nieprzewidywalnym już i kompletnie nieokiełznanym kierunku :friday::rules::fool2::lc8::blues::at::drif: Dogadujemy jeszcze tańszą miejscówkę, zamykamy księgowość jeśli chodzi o kostiumy i "przedmioty czyniące hałas" i daję znaka (niestety będę w tym czasie w Rumunii, wiec mogę mieć sporadyczny kontakt z netem, ale jedziemy na 100%..) No Lejdisy, ale damy czadu! :haha2: i ofc, to się rozumie samo przez się, że będziemy miały swoje 2 sek w międzynarodowych transmisjach telewizjnych z WEC (trwałą pod kask proszę zrobić! i tipsy pod rękawice!) ;):o:p |
ożesz kurna przecież mnie nie może tam nie być:dizzy:
jako świeżo upieczony offroadowy noworodek jestem już różowa jak na noworodka przystało:haha2::haha2::haha2: więc łatwo będzie mi się przebrać. Choć pewnie jak Dona będę musiała tropić wasze ślady:mur: Ps Ucek czy mam Ci się zgłosić po rumuńsku?:lol8: czy tu wystarczy? |
ja póki co wybieram się tam do Was. W piątek rano startuję z Wroca, proszę tylko o dokładny namiar na cel, albo coś w tym stylu, w okolicach wawy bedę pewnie już przed południem.
|
Z 3city też wybiera się kilka Lejdisek na miejscu będziemy pewnie na wieczór. :lc8:
Czy mamy sobie jakieś agro lub pole namiotowe szukać? Czy może jest już wybrane miejsce gdzie się spotkamy i wieczorną integrację :friday:uskutecznimy? Kurcze już się cieszę na to spotkanie ... :D |
Lejdisy kochane, jeszcze nic nie wiem, dopiero wróciliśmy z gór.. :dizzy:
Jeśli Wam nerwy puszczają, to zaklepujcie indywidualnie miejscówkę, ale byłoby najfajniej i najmilej być (za przeproszeniem) w jednej kupie ;):D Ja tam jadę na dniach traskować dla nas krajobrazowy lejdisowski lightowy officzek. Rozumiem, że na 100% jedzie Ola, Elutka, BABA, Roomyanek i Dona. Pakita (z przyległościami :p jeszcze się waha). Dajcie kobitki mi znaka ile osób z Wami się zabiera (typu jakieś gachy, małże i niemałże, ale najlepiej - psiapsiółki :D), to podliczymy dokładnie na ile luda potrzebujemy miejsca. Niestety zawody rozpoczynają się o 8.00, więc w piątek nie możemy zabalować jakoś niemiłosiernie (eee.. paciorek i lulu? :haha2:) - odbijemy sobie za to w sobotę ;) Jutro testujemy surowiec na "kostiumy" i zapuszczamy z Olą maszynę.... ale ciiiii... :D:D:D |
Odpowiadając na telefony "niecierpliwych": Ucek - tak jak wspomniała - na dniach dogada sprawę noclegu. Także na razie nic sobie sami nie rezerwujcie. Jeszcze chwila cierpliwości. Dajcie złapać oddech po rumuńskim maratonie :D. Wiem, że poza wymienionymi Lejdiskami, są jeszcze chętne Czarnuchy na wypad - oczywiście i koniecznie zapraszamy. Proszę się nie krępować, tylko dopisywać się do listy, co byśmy wiedziały na ile osób nocleg szykować, a przede wszytskim ile spódniczek będzie potrzebnych :D.
Zakładam tu ostateczną listę chętnych na wyjazd. Proszę się śmiało dopisywać: 1. ucek 2. Ola 3. elutka 4. Baba 5. Roomyanek 6. Dona (a co z Kiubem????) |
Myślałem, że to czysto lejdisowa impreza.
Po co Wam tam chłopy? :D |
....co za głupie pytanie, jak to po co, żebyście nas podziwiali :lol8:
1. ucek 2. Ola 3. elutka 4. Baba 5. Roomyanek 6. Dona (a co z Kiubem????) 7. Rambo - i jest szansa, że będzie na różowo:haha2: __________________ |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:58. |