![]() |
tak, |Siwy...masz rację...czarny lub hrc:)
do wyboru.. |
Sambor, a planujesz inne rozmiary niż XXL (ta z linka to akurat XXL)????
Nie ukrywam, że mam nadzieję, że tak :) Chętnie bym się zaopatrzyła w taką wyjściową koszulkę. Co do kolorów, to według mnie jeśli HRC miałoby być na całej koszulce to chyba nie. Może jakaś kombinacja, która uwypukliłaby afrykańskie logo? Logo powinno się najbardziej rzucać w oczy, no ale nie jestem grafikiem więc się nie wymądrzam. Super pomysł. Na pewno bardzo się sprawdzi na wszelkich wyprawach (tych dookoła komina i tych dalszych). :D |
Koledzy/koleżanki coś pokombinuję, współpracowałem przy projektowaniu ciuchów CCC, może w weekend posiedzę.
|
Pamiętajcie, że taką koszulkę zakłada się na zbroję gdy jest bardzo ciepło.
Czarnego nie polecam. Ja nic na moto nie kupię czarnego. Pasuje czy nie. To nie rewia mody. |
Sambor super pomysł!!! Piszę się na co najmniej jedną. Piotrek, jeśli uznasz że jednak nie masz czasu na projektowanie, daj znać to powalczymy nad tym z Jaro5000. Doświadczenie w projektowaniu ciuchów jest kilkuletnie.
|
Ale chyba nic nie stoi na przeszkodzie, żeby stworzyć kilka niezależnych projektów?? Będzie z czego wybierać! Nie krepujcie się chłopaki!!:Thumbs_Up:
Ja niestety odziedziczyłem zmysł techniczny, braciak wziął cała dawkę artyzmu na siebie.:D |
Super pomysł. Wchodzę w to.
........ A potem kaski, rękawiczki, spodnie, plecaki, buty, kurtki, zbroje, tostery, kubki, piłki.... |
Cytat:
|
to może od razu NICK forumowy zapodać dla właściciela koszulki jeśli to nie problem z grupa krwi np na ramieniu ;)
|
Kiedyś chodził mi po głowie pomysł na czapki z logo Africa Twin, typowa bejsbolówka, kolory takie jak malowanie naszych motocykli na baku, 3-4 najbardziej znane kolory, z przodu płomienie i logo Africa Twin, z boku mały nick właściciela, z tyłu adres forumowy (africatwin.com.pl) w pólkolu.
Z koszulkami zrobić mozna coś podobnego (chodzi o kolory) 2 rozmiary bo takie koszulki są przeważnie lużne i jeszcze pod spodem zbroja. Trzeba by dobrego grafika. pozdr. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:17. |