![]() |
A czy drzwi od mieszkania masz ciągle otwarte żeby każdy mogł ci zagladać i włazić do środka?
|
Witam drogie Panie :)
Pomysł z babskim kalendarze jest świetny. A sam kalendarz - rewelacja. Zamawiam 1 szt. |
Cytat:
|
Super :) zamawiam jeden - jak to załatwiamy?
|
Kalendarz baja :Thumbs_Up::) Szkoda że Justy się nie załapała z fotą na varadero ;)
|
Lena, Agus i Marcin z Zakopanego- wysyłam Wam na priva nr mojego konta i poproszę zwrotną wiadomość z adresem na który mam wysłać przesyłkę. Kalendarze z drukarni odbieram na początku tygodnia- tak przynajmniej obiecał mi pan, z którym wszystko załatwiałam a nie ukrywam, że szantażowałam go niemałym brzuchem :). Myślę, że terminu dotrzyma, tym bardziej, że zaznaczyłam, że w każdej chwili mogę zacząć rodzić, co niezupełnie jest prawdą ;). Do kosztu kalendarza doliczcie 4zł (w przypadku 1 szt) lub 5 zł (w przypadku dwóch lub więcej szt.). Będę informować jak się sprawy mają.
MaRPik- nie mam pojęcia czy to moja "zasługa" czy nie, że trzeba być zalogowanym, żeby zobaczyć kalendarz. Poproszę Podosa, może będzie mógł coś z tym fantem zrobić. A tu podaję listę chętnych na klendarze. Sami rozumiecie, że osóbki widniejące na fotkach miały pierwszeństwo przy zamawianiu: Maćka- 3 szt (przesyłaka do Pindora) Elutka- 10 szt (przesyłak do Pindora) Pakita- 1 szt (przesyłka do Pindora) Ola- 3 szt (przesyłka do Pindora) Ucek- 2 szt (przesyłka do Pindora) Pindor- 2 szt (sprawa oczywista) Ola Holy- 2 szt (osobiście) Karolcia- 1 szt (osobiście) Dżolka- 5 szt (osobiście) Baba- 3 szt (?) Wasil- 1 szt (podam przez Babę) Gosia- 3 szt (osobiście) Puszek- 2 szt (?) ja- 3 szt Lena- 2 szt (pewnie poczta) Agus- 1 szt (pewnie poczta) Marcin z Zakopanego- 1 szt (pewnie poczta) Wg moich obliczeń rozdysponowanych jest 46 szt. Pozostało 4 szt. |
Cytat:
A kalendarz jest fajny, gratuluję :Thumbs_Up::). |
Cytat:
Przepraszam za zaśmiecanie już się wyłączam ----------------------------- . |
Joluś, gratulacje, kalendarz jest zajebi...sty :D
Myślę, że nad zdjęciami na przyszły rok solidnie popracujemy :p baby do roboty...:haha2: No dobra a teraz trochę z innej beczki :p podałaś może nr konta, żeby przelać Ci kaskę za te cudeńka?? :D jeśli nie to ja poproszę... a jeśli tak to możesz mnie jakoś ukierunkować?? :p przebojowa z Ciebie mamuśka - szantażystka :p |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:24. |