Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Lejdis (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=45)
-   -   Kalendarz Lejdis (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=4776)

Dzieju 13.12.2009 11:06

A czy drzwi od mieszkania masz ciągle otwarte żeby każdy mogł ci zagladać i włazić do środka?

agus 13.12.2009 11:43

Witam drogie Panie :)
Pomysł z babskim kalendarze jest świetny. A sam kalendarz - rewelacja.
Zamawiam 1 szt.

MaRP 13.12.2009 15:09

Cytat:

Napisał Dzieju (Post 88373)
A czy drzwi od mieszkania masz ciągle otwarte żeby każdy mogł ci zagladać i włazić do środka?

Nie Dzieju, ale np. dziewczyny z MiD-u nie mogą go zobaczyć, a w końcu jest adresowany nie tylko do naszego zamkniętego forum, prawda?

Marcin z Zakopanego 13.12.2009 19:35

Super :) zamawiam jeden - jak to załatwiamy?

rambo 13.12.2009 20:51

Kalendarz baja :Thumbs_Up::) Szkoda że Justy się nie załapała z fotą na varadero ;)

Jola 13.12.2009 21:20

Lena, Agus i Marcin z Zakopanego- wysyłam Wam na priva nr mojego konta i poproszę zwrotną wiadomość z adresem na który mam wysłać przesyłkę. Kalendarze z drukarni odbieram na początku tygodnia- tak przynajmniej obiecał mi pan, z którym wszystko załatwiałam a nie ukrywam, że szantażowałam go niemałym brzuchem :). Myślę, że terminu dotrzyma, tym bardziej, że zaznaczyłam, że w każdej chwili mogę zacząć rodzić, co niezupełnie jest prawdą ;). Do kosztu kalendarza doliczcie 4zł (w przypadku 1 szt) lub 5 zł (w przypadku dwóch lub więcej szt.). Będę informować jak się sprawy mają.

MaRPik- nie mam pojęcia czy to moja "zasługa" czy nie, że trzeba być zalogowanym, żeby zobaczyć kalendarz. Poproszę Podosa, może będzie mógł coś z tym fantem zrobić.

A tu podaję listę chętnych na klendarze. Sami rozumiecie, że osóbki widniejące na fotkach miały pierwszeństwo przy zamawianiu:

Maćka- 3 szt (przesyłaka do Pindora)
Elutka- 10 szt (przesyłak do Pindora)
Pakita- 1 szt (przesyłka do Pindora)
Ola- 3 szt (przesyłka do Pindora)
Ucek- 2 szt (przesyłka do Pindora)
Pindor- 2 szt (sprawa oczywista)
Ola Holy- 2 szt (osobiście)
Karolcia- 1 szt (osobiście)
Dżolka- 5 szt (osobiście)
Baba- 3 szt (?)
Wasil- 1 szt (podam przez Babę)
Gosia- 3 szt (osobiście)
Puszek- 2 szt (?)
ja- 3 szt
Lena- 2 szt (pewnie poczta)
Agus- 1 szt (pewnie poczta)
Marcin z Zakopanego- 1 szt (pewnie poczta)

Wg moich obliczeń rozdysponowanych jest 46 szt. Pozostało 4 szt.

MaRP 13.12.2009 21:31

Cytat:

Napisał Jola (Post 88449)
MaRPik- nie mam pojęcia czy to moja "zasługa" czy nie, że trzeba być zalogowanym, żeby zobaczyć kalendarz. Poproszę Podosa, może będzie mógł coś z tym fantem zrobić.

Pewnie, że nie Twoja, to forum czasami działa dziwnie, kiedyś już zwracałem na to uwagę Ramiresowi, jak się tym jeszcze zajmował.
A kalendarz jest fajny, gratuluję :Thumbs_Up::).

Dzieju 14.12.2009 01:37

Cytat:

Napisał MaRP (Post 88405)
Nie Dzieju, ale np. dziewczyny z MiD-u nie mogą go zobaczyć, a w końcu jest adresowany nie tylko do naszego zamkniętego forum, prawda?

Nie wiem co to MiD , a co do kalendarza to są inne sposoby na rozprowadzenie w szerszym gronie niż przysłowiowe"otwarte ciągle drzwi".
Przepraszam za zaśmiecanie już się wyłączam ----------------------------- .

Maćka 14.12.2009 12:01

Joluś, gratulacje, kalendarz jest zajebi...sty :D
Myślę, że nad zdjęciami na przyszły rok solidnie popracujemy :p baby do roboty...:haha2:

No dobra a teraz trochę z innej beczki :p podałaś może nr konta, żeby przelać Ci kaskę za te cudeńka?? :D jeśli nie to ja poproszę... a jeśli tak to możesz mnie jakoś ukierunkować?? :p

przebojowa z Ciebie mamuśka - szantażystka :p

podos 14.12.2009 12:13

Cytat:

Napisał MaRP (Post 88452)
Pewnie, że nie Twoja, to forum czasami działa dziwnie, kiedyś już zwracałem na to uwagę Ramiresowi, jak się tym jeszcze zajmował.
A kalendarz jest fajny, gratuluję :Thumbs_Up::).

Forum działa tak jak je zaprojektowano. Otwarcie kazdego zalacznika obciąza dodatkowo serwer, wiec nie chcemy zeby każdy szukacz internetowy mogł sobie bezkarnie korzystać z naszyc zasobów. A jak wiadomo serwer nie jest za darmo, i zrzucają sie na to ludzie zeby działało najlepiej jak sie da. Ze zdjeciami jest to samo, widzisz miniaturki a jak klikniesz to musisz sie zalogować.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:24.