![]() |
Cytat:
|
Cytat:
a ile taka przyjemność?na stronie nie widzę tych 3cm... tylko 1,2cm;1,5cm i 5cm... |
przyjemność przespanej nocy oceniam tak gdzieś pomiędzy 2 a 5 przewracając się na 2 bok. Na nadymankach zazwyczaj o tej porze nie miałem już wiele powietrza, a to ze względu na wszechobecne badziewie, które tylko czyhało aby mnie doszczętnie wkurwić. Dlatego, aby następny dzień był równie piękny jak poprzedni, używam owszem Thermarestu, ale takiego kari-gofra, któren nie najgorszy jest dla moich steranych kości.
|
Cytat:
|
dzięki! :)
|
samo się chociaz pompuje?
|
Eeeeee pier*licie jak jakieś stetryczałe grzyby :p
wiele razy spałem w ch*wych warunkach, z zimnem, kamolcami i innym badziewiem pod dupskiem i powiem wam jedno... żadne termaresty, materace i inne badziewia nie zastąpią porządnej karrimaty. Nie ma materaca nie do przebicia, a zwykle awarie zdarzają się w nocy w g*wnianą pogodę i jak jest zimno. Dlatego polecam, mimo lekkich niewygód, karrimatę Używam również maty "samopompującej" firmy Artiach, ale to tylko z powodu jej małej objętości po spakowaniu(jest niewiele większa od litrowej Coli) Tak, że PANOWIE!!!! nie róbmy z siebie dziadków:oldman: :) :) :) |
Cytat:
|
Cytat:
Na serio to nie spałem jeszcze na wygodnej karimacie, o rozmiarach nie wspominając. A na thermatrescie spie jak w łóżku. Zestaw do naprawy materaca można mieć ze sobą i uważać gdzie sie go rozkłada. Tak uważam. |
Włodar ;) nie każdy na noc aponaproxen przyjmuje a po pożądnym piciu to i koło materaca się wyśpię
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:51. |