![]() |
1 Załącznik(ów)
1 Improwizacja na szybko - mocowanie plasterkiem
Załącznik 9979 2 Drugi podobny patent to ta sama metoda na gmolach. 3 Dla miłośników bardziej zaawansowanych technologi i rękodzieła można przymocować do gmoli rury kanalizacyjne 100 z deklem. Wewnątrz można to wyłożyć np karimatą lub korkiem. 4. zrobić przy gmolach jakiś mocowania i przypinać do nich ekspandorem lub elastycznymi oringami |
Dobrym patentem sprzedanym mi przez Gajrona jest wsadzenie butelki (niestety tylko 0,5 litra ale za to x 2) pomiędzy czachę a kierunkowskazy (przy zegarach). Nie ma szans żeby wyleciało a przy tym nie trzeba się bawić w klejenie, przywiązywanie itp.
|
Cytat:
Cytat:
|
ja nie używałem ale kiedyś sobie wygiąłem z drutu takie ucha z zagięciami na końcach pod kątem 90 st. zagięcia zaczepiałem za dolną rurę gmoli i w ten sposób powstawała pętelka, w którą wkładałem butelki korkiem do dołu. cała masa butelki jest oparta na tej pętli i gmolu. butelkę wystarczy wówczas docisnąć do gmola nawet słabą gumką. zaleta jest taka, że jak np chcesz umyć łapki to poluzowyjesz korek butelki i masz umywalkę harcerską. najlepiej to działa na gmolach osiatkowanych. wada jest taka że wyklucza się z sakwami na gmolach. zaleta to masa nisko i po środku. czepiałem po 3 butelki 2 litrowe na każdą stronę.
do dziś nie wiem po co to robiłem. przecież i tak siedze w domu. |
1 Załącznik(ów)
co prawda nie 2litrowe,tylko litrowe(muszą byc z odpowiednio sztywnego plastiku,można wyszukać metodą na macanego w markecie)koszyki na bidon do roweru,calosc spieta zipami lub opaskami zaciskowymi:)
|
Podos a gdzie to sie wybierasz ?
|
tam gdzie nie wjezdzają KTMy, zdrajco.
|
KTM-y dają radę i wjadą tam gdzię Ci się nie śniło koluniu...:D
pozdrosy... |
KTM-y wjadą wszędzie ale czy wszędzie dojadą? Może kiedyś sam się przekonam, a może pójdę bardziej kosztowną drogą przeróbek Afri (Africa Queen) lub Trampka.
Zbyszek- miałeś juz jakieś problemy z KTM? Co ile wymiana oleju? |
Poproszę wyp.. szybko odejsc do wlasciwego działu z tematami wymian oleju.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 16:12. |