![]() |
Tadeusz Błażusiak bierze wszystko w Stanach już od jakiegoś czasu .... i to paradoks ,że mało kto o nim słyszał .... w PL to tylko piłka kopana jest na świeczniku.
ps. http://www.motocykle.v10.pl/Teddy,Bl...deo,32410.html |
Moze lepiej, ze malo kto, bo by bylo jak z Malyszem :/
1. Tadeusz Błażusiak - KTM 1 godz. 35 min :rules: 2. Graham Jarvis ... +42 min 3. Andreas Lettenbichler ... +45 min Czyli 2giemu i 3ciemu trasa zajela o polowe :eek: (prawie) wiecej czasu !!! :bow::bow::bow: |
Cytat:
W tym roku Lettenbichler byl drugi a Lampkin trzeci. A roznica byla i tak duza zwazywszy na blad Tadka B. |
Pytałem o wasze XRV w klasie 2cylindry, miały być 4, na liście startowej były 2, a w końcu żadna nie dojechała do mety??
|
NIECH SIE WYPOWIEDZĄ CI CO SIE ZAPISALI NA TYCH XRV (ADADZIO - nie widziałem go, Robert - chyba był, Pindor też mi gdzieś przed oczami mignoł, kto czwarty ? Ervin- jak pamietam to śmigał ) A ty startowałeś ?
|
Ups..!Jojna,Sambor wprowadzil mnie w blad i myslalem,ze Tadek jest Austryjakiem:D
|
Tak, nr 1743, miejsce 67 w klasie 2cylindry.
Lekki niedosyt, w drugim biegu chciałem się poprawić ale nie wyszło, bo na strasznej kacówie leciałem tj. jak ostatnia ciota :D |
Cytat:
|
aaaaaaaaaaa co go potem podpalili i poszedł w przepaść :D:D:D
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:22. |