![]() |
Cytat:
Maniak coś tam kobinuje, moż trza poczekać jakąś chwile:Thumbs_Up: |
maniak nie kombinuje do rd04. Kombinuje kolega Kędzior, ale do zbiornika trampka 600- info u niego na priva.
Plastbajk robi tanio i dobrze - zróbcie wzrór ze starej poklejonej owiewki- rozetnicje ją w okolicach górnej szyby tak żeby stała bardziej pionowo , poszpachlujcie i wyślijcie do plastbajka. Kopia takiej owioewki Rejli od zbiornika w górę z jednego kawałka na pewno nie wyjdzie więcej niz 400 zł a laminat jest bardzo mocny - na pewno zdecydowanie wyrzymalszy od ABS-u. |
Hmmm, coś staniała rejli owiewka na alledrogo: http://www.allegro.pl/item973057835_...win_rd_07.html Teraz cena jest przystępniejsza niż poprzednie 9stówek. ;)
|
Witam wszystkich użytkowników forum AT.
Czytałem kilka informacji na tema naszych owiewek i postanowiłem podzielić się z wami własnym doświadczeniem i możliwościami technicznymi w zakresie produkcji części plastikowych do motocykli oraz dopasowania ich do indywidualnych wymagań. Czytając Wasze posty napotkałem kilka cennych informacji, które pozowlą udoskonalać nasze wyroby i tworzyć nowe wzory, równiez ciężko dostępne na polskim rynku motocyklowym. |
|
3 Załącznik(ów)
Czacha założona, latam z nią już od Borku i jak narazie jest nieźle:
- dalej dostaję wiatrem w oczy, ale teraz przynajmniej jestem wyprostowany za owiewką (mam 195cm):dizzy: - jak się w terenie schylam, to nie walę czołem w szybę.:Thumbs_Up: - sporo miejsca się zrobiło przy zegarach, jak Wieczny zauważył na gps'a jak znalazł. Za tą kasę jest :Thumbs_Up: teraz tylko dorobić naklejki.:) Załącznik 11285 Załącznik 11286 Załącznik 11287 |
Koledzy szukam łącznika prawej i lewej burty o których tutaj pisaliście. Minęło trochę czasu i może podpowiecie mi gdzie je zdobyć. Potrzebuję białe no ale gdyby trzeba było malować to też nie jest problem.
Pozdrawiam Marek Z. |
Cytat:
Powodzenia. |
Kupiłem te wypełnienia i leżą u mnie w szafie.... totalnie nie pasują. Koszt to 70zł za komplet. Sporo na nie czekałem, a w sumie to nie było na co. Nawet nie miałem czasu skontaktować się z gościem, że mam bubel.
|
Witam,
Ja też kupiłem, jeszcze wiosną kiedy powstał ten temat, pasował bez problemu, polakierowałem i nie do odróżnienia od oryginału :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:41. |