![]() |
ok dzieki. musze przynac zemnie przekonaliscie ;-)
|
oki , skoro już weszliśmy w temat liczników rowerowych, to poproszę o konkrety, może jakaś polecana firma z "dużym" podświetlanym ( niekoniecznie na stałe) monitorkiem, sposób montażu (może jakieś foty), czym pzykleić ten magnes itp...:bow:
|
1 Załącznik(ów)
ja od zawsze jezdze na rowerowych :-) (zreszta ja orginały demontuje)
podswietlenie to jest problem trudno cos z podswietleniem znależć wiec trza rzezbić jakied diodli jakis stabilizator i sie da 16 funckcyjny (wg.producenta) kompjuter, panel z laminatu dwuwarstwowego więc w nocy literki sie lansiarko na zielono swiecą ale podswietlenie samego zegara słabosilnei mi wyszło mało kontrastowo jest |
sigma, ja używam bc800 ale oglądałem ostatnio nowsze i też wyglądają dobrze. Innych firm nie testowałem, sigma jest dobra i wcale nie taka droga :)
|
2 Załącznik(ów)
Aż z ciekawości popatrzyłem na allegro :) i tak np:
Załącznik 10939 - model: Sigma BC 1609 STS 2010 Funkcje: - prędkość aktualna - prędkość maksymalna do 199,5 km/h - prędkość średnia - porównanie prędkości średniej do aktualnej - dystans etapu - dystans całkowity - dystans dzienny - dwa rozmiary kół - Całkowity czas rower 1 - Całkowity czas rower 2 - zegar - stoper - rzeczywisty czas jazdy - całkowity czas jazdy - aktualna kadencja (opcja) - średnia kadencja (opcja) - 7 dostępnych języków - wskaźnik zużycia baterii - zachowanie danych po wyjęciu baterii Załącznik 10940 LICZNIK ROWEROWY TRELOCK FC 535 * prędkość aktualna * system przeciw kradzieżowy na PIN (programowany) * prędkość maksymalna * prędkość średnia * czas wycieczki * czas całkowity * dystans wycieczki * dystans całkowity (ustawialny) * analogowy wyświetlacz * zegar * funkcja pamięci * ustawienie km/h i mp/h * odliczanie dystansu * funkcja uśpienia * 18 funkcji * przewodowy * ustawienia dla dwóch rowerów * stoper * całkowity czas jazdy dla roweru 1+2 * całkowity dystans dla roweru 1+2 * podświetlenie * wskaźnik zużycia baterii |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:24. |