![]() |
Cytat:
|
Trasa krótsza być nie musi, jak przeprawy przez wode to ja prosiłbym o jakieś 15 cm może ciut więcej, bo musiałem rzeke i rów objeżdżać trampkiem. Za mało doświadczenia z takimi terenami:) Dopiero jak przeczytałem relacje felkowskiego to dowiedziałem się kto w lesie mi mówił jak po piachu jechać na asfaltowych oponach:D
"-jak rzuca to pędzel. - a jak zacznie rzucać przy większej prędkości? - to pędzel:D" Szkoda, że zapomniał mi powiedzieć jak się wtedy skręca po takim piasku:haha2: Efekt to dzida prosto w pole na zakręcie przy 60-70km/h i 300 metrowy łuk, żeby wrócić na droge. Zabawa była niesamowita. Więcej takich imprez:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Postanowiłem trenować, co staram się czynić prawie codziennie:) Faktycznie już nieco lepiej idzie na tym piasku po stosowaniu się do porad:bow: Ale dziś się zakopałem na plaży. Ja chce kostki. Nie ma ktoś takich, których chce się pozbyć? chętnie przyjme :P
|
Jaro-Ino zastanów się nad Mitasami E-09, nie są zbyt drogie - koledzy forumowi mają takowe w swoich ofertach. Jak byś miał jakieś dylematy to pisz na PW do mnie to coś pokombinujemy.
|
super relacja!!To ilu afrykanców na afrykach było?
|
ja niestety nie, ale w tym roku z kolega trampkarzem mam zamiar tam sie pojawic :))
|
Ja bylem i Motomysza tez byla. I Wlodziu na GS1150 na anakach przez rzeczke tez byl... i JarekAT i jeszcze wielu innych. Tak wiec do zobaczenia na najblizszej odslonie... choc Kogut straszy ze w tym roku XRV nie przejedzie.
Szybkiej wiosny zycze!!! |
Daj Mitasa C15 to wszędzie przejedzie :D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:23. |