![]() |
Cytat:
Cytat:
Bardzo bym chciał zjechać polskie wybrzeże ale myślę, że nie jest to odpowiednie miejsce do off-u i bym się powstrzymał. Osoby postronne nie będą wiedziały, że masz pozwolenie i myślę, że nie będą zachwycone. |
Ostrzegam przed plażami należącymi do Wolińskiego Parku Narodowego. Czepiają się nawet koni czy kajakarzy. Dodatkowo odcinek między Wisełką a Międzyzdrojami często jest nieprzejezdny. Obsuwa się tam najwyższy klif w Polsce, sporo głazów, powalone drzewa, czasem zalana plaża.
|
Cytat:
Reszta terenu aż pod sam falochron w Świnoujściu jest przejezdna, pomysł przedni ale ze chyba nie do zrealizowania za względu na polską zawiść i zazdrość. Najgorszy jest teren Wolińskiego Parku Narodowego, w ostatnim czasie bardzo intensywnie jest pilnowany. Walą mandaty bez mrugnięcia okiem. |
Giziu / Louis a ten od Międzyzdrojów do Świnki można tak sobie przejechać bez niczego po plaży?
|
Cytat:
Powieszę dzwonek na błotniku. Powinien załatwić sprawę. :) Dziękuję wszystkim za cenne rady. Ekologów pragnę uspokoić. Wychowałem się w lesie i znam wartość natury. Chodzi tylko o czysty przejazd. Pozdro. |
Kruszyna, czy aby to nie z Tobą spotkaliśmy się na ścianie wschodniej, ostatniego lata. My na północ, Wy na południe? Wizytówkę, Pan wziąłeś, i miałeś Pan fotki przesłać...no i normalnie w ryj:D
|
Cytat:
To właśnie tu zapłaciłem. W Świnoujściu UM ma piękny wydok z góry na plażę. |
No to widzę, że zabrałeś się za wyprawę w końcu :) Chrzanić mandaty i tak pojedziemy tą plażą :) Ja już nie mogę się doczekać :) Tylko kuźwa moto mi zdechł na razie :(
|
Kolego - moze najpierw do powitalni bys zawital a nie tak klniesz na forum?
|
Już rok temu wpadłem na podobny pomysł co Kruszyna ale myślałem o przejechaniu całej linii brzegowej gdzie tylko jest to możliwe, nawet na Helu którego jeszcze nie widziałem. Wziąć ze sobą jak najmniej bagażu by motocykl był jak najlżejszy, podróż zacząć od wschodniego krańca wybrzeża do zachodniego i w między czasie spać na plaży pod namiotem, max 3-4 motocykle. Bez wariowania, straszenia ludzi i zwierząt, niszczenia przyrody itp. Z tego co wyczytuje to nie będzie to taka prosta sprawa jak mi się wydawało ale trzeba osiągać w życiu zamierzone cele ;] Może uda mi się to zrealizować jeszcze w tym roku jak nie to w następne wakacje.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:57. |