![]() |
spotkanko MRU
Prawdopodobnie bede rezydował w Lubniewicach od 3-6 czerwca takze bede obowiazkowo tylko jeszcze nie znam swojego rozkladu jazdy.Urwe sie bo jade na afryce i spotkam sie z Wami.
1. Diverek na Afri + Brunetka z Diverciatkami w ilości 1 lub 2 raczej autkiem - razem 3 lub 4 osoby. 2. Pratowasik + Ruda na Afri ale dopiero sobota, może piątek wieczór (jak ja was znajdę?) przeklejam listę z Wrocka potwierdzenia będą niebawem 3. puntek - nie wiem czy dam radę ALE BARDZO BYM CHCIAŁ !!! 4. brenek ( chyba aktualne z poprzedniego roku ) 5. tomkow - jeśli tylko termin przypasi.. 6. juio - nie wiem czy pojedzie bo jakieś zamorskie kraje wybiera 7. Misza i reszta. Termin dowolny byle byłby to weekend majowy więc nie wiem czy Michał potwierdzi swoją ekpię 8. RAFWRO- jeśli termin podpasuje 9. MaRP-jak bedzie wolny weekend 10. Greton-piszę tu za niego, ale wiem, że chce jechać 11. Bigos - spróbuję wpaść na czwartek i trochę piątku. 12.Calgon-opcjonalnie w którys dzien |
1. Diverek na Afri + Brunetka z Diverciatkami w ilości 1 lub 2 raczej autkiem - razem 3 lub 4 osoby.
2. Pratowasik + Ruda na Afri ale dopiero sobota, może piątek wieczór (jak ja was znajdę?) przeklejam listę z Wrocka potwierdzenia będą niebawem 3. puntek - nie wiem czy dam radę ALE BARDZO BYM CHCIAŁ !!! 4. brenek ( chyba aktualne z poprzedniego roku ) 5. tomkow - jeśli tylko termin przypasi.. 6. juio - nie wiem czy pojedzie bo jakieś zamorskie kraje wybiera 7. Misza i reszta. Termin dowolny byle byłby to weekend majowy więc nie wiem czy Michał potwierdzi swoją ekpię 8. RAFWRO- jeśli termin podpasuje 9. MaRP-jak bedzie wolny weekend 10. Greton-piszę tu za niego, ale wiem, że chce jechać 11. Bigos - spróbuję wpaść na czwartek i trochę piątku. 12.Calgon-opcjonalnie w którys dzien 13. torak-piszę ale nie wiem jak wyjdzie. Chcę być. Może chociaż 2 dni. |
1. Diverek na Afri + Brunetka z Diverciatkami w ilości 1 lub 2 raczej autkiem - razem 3 lub 4 osoby.
2. Pratowasik + Ruda na Afri ale dopiero sobota, może piątek wieczór (jak ja was znajdę?) przeklejam listę z Wrocka potwierdzenia będą niebawem 3. puntek - nie wiem czy dam radę ALE BARDZO BYM CHCIAŁ !!! 4. brenek ( chyba aktualne z poprzedniego roku ) 5. tomkow - jeśli tylko termin przypasi.. 6. juio - nie wiem czy pojedzie bo jakieś zamorskie kraje wybiera 7. Misza i reszta. Termin dowolny byle byłby to weekend majowy więc nie wiem czy Michał potwierdzi swoją ekpię 8. RAFWRO- jeśli termin podpasuje 9. MaRP-jak bedzie wolny weekend 10. Greton-piszę tu za niego, ale wiem, że chce jechać 11. Bigos - spróbuję wpaść na czwartek i trochę piątku. 12.Calgon-opcjonalnie w którys dzien 13. torak-piszę ale nie wiem jak wyjdzie. Chcę być. Może chociaż 2 dni. 14. Arturro007-z piątku na sobotę ( w planach koncert TSA, najepeczka (gretings Misza:-))i sobota koncercik Acid DSrinkers. W międzyczasie dzidaaaaa. No i z Żonką na plecach :-). |
Cytat:
|
Spoko. Drinkersi grają o 21.
|
Cytat:
|
Czołgiem!!! postaram się dojechać, tym bardziej że okolica i temat wyprawy przedni....
|
Nie pisałem tego wcześniej. Ale w sobotę miały być dodatkowe atrakcje. Jednak ze względu na wysoki stan rzek i sytuację kryzysową, kostrzyńskie Dni Twierdzy,mające się odbywać w sobotę i niedzielę (5-6 czerwiec) zostały odwołane i przeniesione na inny termin. Na dzień dzisiejszy także będę musiał zmienić trasę przejazdu w rejon Siekierek. Bo ten, który planowałem jest ocenie metr pod wodą.
PS. Ja niemal zniknąłem z forum na dwa dni. Bo przez półtorej doby nie wychodziłem z ciężarówki bo ewakuowaliśmy magazyny z papierem, firmy której świadczę usługi. A że te magazyny są nad samą Wartą, sytuacja była nieciekawa. Przez 36 h zrobiłem po małym miasteczku prawie 250 km. Ale już wszystko przewiezione w bezpieczne miejsce, ja straty w śnie odrobiłem i jest OK. |
Zjawię się w czwartek. Będzie się już działo coś od powiedzmy południa?
Może będzie już kilku chętnych do offa?? Dajcie znać, bo nie wiem czy warto wyjeżdżać z rana. Jeśli tylko dostanę wolne to zostanę do soboty. Zwiedzanie troszkę mniej mnie interesuje, pozostaje dzida i najebka. |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:15. |