![]() |
Cytat:
Pewnie, że pomogę namiary masz na stronie. :) |
Jeszcze jedno - gdzieś się przewinęło, że chcesz wracać promem do grecji - nie ma takiego połączenia od kilku lat. Chyba, że znowu uruchomili.
To może rundka do Tunezji? I stamtąd promem do włoch, francji? |
To może jeszcze ja zadam proste pytanie:
Którędy Ty chcesz wjechac/wpłynąć, znaczy się skąd do Egiptu?? Widziałeś mapę, znasz sytuację geopolityczną tam?? pozdr. |
Hej hej!
Dopiero co zarejestrowałam się na forum. Marzą mi się dalekie podróże motongiem, stąd moja obecność tutaj :) Chciałabym zgłębić temat. W tym roku raczej będzie ciężko, bo do tej pory jeździłam jako przysłowiowy plecak, a prawko kategorii A dopiero przede mną ;) Mam nadzieję jednak, że szybko zdobędę niezbędne umiejętności i będę mogła podłączyć się to dalekich wojaży :) Zwracam się też z prośbą o poradę. Moimi faworytami jeśli chodzi o moto są Africa no i Trampek. Słyszałam, że w tych motocyklach można coś przerobić, coś obniżyć... ale nie wiem czy akurat wystarczająco dla mnie. Jestem babeczką niewielkich rozmiarów i na trampku sięgam ziemi zaledwie czubkami palców. Czy da radę zrobić coś, abym była w stanie jeździć tego typu motongiem? Pozdrawiam! L. |
Cytat:
Proponuję pisanie w innym wątku lub założenie nowego. Do powitalni nie gonię, ja nie z tych ;) |
Leila, poczytaj ten wątek i tam kontynuuj :)
http://africatwin.com.pl/showthread....t=filigranowej |
Leila, leydisy się kłaniają:o
Czemu ten wątek akurat Ci się spodobał:D Ja dalej twierdzę że do Egiptu to tylko samolotem. pozdr. |
Wjazd od strony Turcji,Syrii i Jordanii np. promem.
Koszt wjazdu, rejestracji, opłata za "pomoc przy rejestracji" razem.... ok. 300$ :( Promy "chodzą" z Alexandrii do Wenecji. Pływają chyba raz w tygodniu. Najtańsza opcja na motocykl + kierowca to ok 327 Euro . |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:23. |